Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά θέλω να παραμείνω στην Ανόρθωση

Δηλώσεις στο anorthosis24.net παρέθεσε ο γεωργιανός ποδοσφαιριστής Γκιόργκι Αμπουρχάνια. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες του εξωτερικού αλλά για τον ίδιο προτεραιότητα είναι η συνέχεια της καριέρας του στην Κύπρο για την κατάκτηση ενός τίτλου με την Ανόρθωση και για τον κόσμο που τον εξέπληξε φανταστικά στην τελευταία αγωνιστική.

Που βρίσκεσαι τώρα;
Τώρα βρίσκομαι δε διακοπές με την κοπέλα και αρκετούς φίλους σε μια ήσυχη αγροτική περιοχή στην Γεωργία.

Πως είδες την περσινή χρονιά; Μπορούσαμε και για κάτι περισσότερο;
Σίγουρα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα και να βγούμε Ευρώπη. Χάσαμε κάποιους βαθμούς που δεν έπρεπε να χάνονταν αλλά αυτά συμβαίνουν όταν κτίζεται μια καινούργια ομάδα. Την περσινή περίοδο την έχω δει πολύ καλή και θετική. Νοιώσαμε τι είναι η Ανόρθωση και τα παιδιά στην ομάδα πλέον γνωρίζουν ο ένας τον άλλο και βήμα βήμα θα υπάρχει συνεχόμενη βελτίωση που θα αντανακλάτε στο γήπεδο.

Δημοσιεύθηκαν κάποιες πληροφορίες στο διαδίκτυο ότι δεν γνωρίζεις αν θα συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ανόρθωση. Το συμβόλαιο σου έχει λήξει αλλά εάν θελήσει η Ανόρθωση μπορεί να σε κρατήσει. Τι ισχύουν από όλα αυτά;
Είναι αλήθεια ότι για την ώρα δεν ξέρω που θα συνεχίσω την καριέρα μου. Στις 31 Μαΐου ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο μου με την Ανόρθωση και κάποιοι μάνατζερ μου διεμήνυσαν το ενδιαφέρον άλλων ομάδων του εξωτερικού που ενδιαφέρονται για μένα. Δεν μίλησα με άλλες ομάδες γιατί εγώ θα περιμένω την πρόταση της Ανόρθωσης δίνοντας της το προβάδισμα γιατί θέλω να παραμείνω στην ομάδα και να κατακτήσω ένα τίτλο με αυτή. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την πρόσληψη του νέου τεχνικού διευθυντή. Αν συμφωνήσουμε στους όρους της πρότασης, θέλω να συνεχίσω στην Ανόρθωση.

Ποια η γνώμη σου για τον προπονητής της ομάδας Αντρέ Πάους;
Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Νομίζω πως μπορεί να φτιάξει καλή ομάδα την επόμενη χρονιά που θα παίξει για τον τίτλο.

Ένα μήνυμα για τον κόσμο;
Ευχαριστώ τους φιλάθλους για όλα. Τους ευχαριστώ για την τελευταία έκπληξη (τελευταία αγωνιστική) που ήρθαν στο γήπεδο μας για να χειροκροτήσουν την προσπάθεια. Με αυτούς όταν παίζουμε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι ο δωδέκατος παίκτης. Είναι σαν να παίζουμε 12 εναντίων 11.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ