Ένας από τους χειρότερους αριστερούς αμυντικούς

Ο «μάνας» του balla.com.cy – που προφανώς πήρε το δίπλωμά του από τα «lidl» – φρόντισε με το καλημέρα να μας ανεβάσει την πίεση καθότι σε σχετικό γκάλοπ που δημιούργησε για την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και αφορούσε τους χειρότερους ποδοσφαιριστές της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2014-2015 σε κάθε γραμμή, επέλεξε να πλασάρει στους αναγνώστες της σελίδας το όνομα του Ράζακ Νούχου.

Ειρίσθω εν παρόδω ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής χαρακτηρίστηκε από άλλα ΜΜΕ ως ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη βελτίωση σε σχέση με την περσινή περίοδο. Επιπλέον – σύμφωνα με την θεωρεία του δημιουργού του γκάλοπ – ο Νούχου ήταν εκ των χειρότερων αριστερών μπακ ασχέτως αν είχε τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής από όλα τα αριστερά μπακ που αγωνίστηκαν φέτος. Ήταν εκ των χειρότερων αριστερών αμυντικών αν και κέρδισε 3 πέναλτι σε προσωπικές του κατεβασιές αλλά και σκοράροντας ένα γκολ από εξαιρετικά δύσκολη θέση.
nuhu0

Με το συγκεκριμένο γκάλοπ δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε στο γεγονός ότι ανέδειξε τον Γκαρσία ως τον χειρότερο επιτελικό μέσο στο πρωτάθλημα. Τίτλος που του ανήκει δικαιωματικά. Αλλά όχι και για το Νούχου που ήταν εκ των κορυφαίων του πρωταθλήματος αναλογιζόμενοι του γεγονότος ότι ο Ρίισε ήταν αυτός που «κέρδισε» τον τίτλο του κορυφαίου αριστερού αμυντικού στο γκάλοπ του balla.com.cy

nuhu1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ