Από 6 μέχρι 10 μεταγραφές

Τόσες αναμένεται να είναι αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας, άρα άλλες τόσες μεταγραφές θα χρειαστεί προκειμένου να καλυφτούν τα κενά στο ρόστερ.

Σίγουρα εκτός πλάνων βρίσκονται οι Γκονζάλο Γκαρσία και Μάθιου Βαλβέρδ. Οι δύο ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια είναι αγκάθι, θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις προκειμένου να λυθούν τα συμβόλαια τους όσο πιο αναίμακτα γίνεται, αποστολή που για την ώρα κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη. Θυμίζουμε πως οι απολαβές και των δύο μαζί, ξεπερνούν τις 300 χιλιάδες.

Παράλληλα υπάρχει και μια πλειάδα ποδοσφαιριστών που τα συμβόλαια τους έχουν λήξει, ο λόγος για τους Σεράν Πόλο, Μάρκο Άντιτς, Γρηγόρη Μάκου, Τζέισον Δημητρίου, Γιούρι Ιακοβένκο. Από τους προαναφερθέντες, οι μόνοι που διατηρούν ελπίδα για να παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα περίοδο, είναι οι Μάκος και Δημητρίου, οι οποίοι ενδεχομένως τις επόμενες μέρες θα κληθούν για διαπραγματεύσεις, για ανανέωση των συμβολαίων τους.

Από πλευράς δανεισμών, έληξαν οι δανεισμοί των Εντέ και Καμίνσκι. Ο μεν πρώτος αναχώρησε από την Κύπρο και δεν πρόκειται να αποκτηθεί, όσο για τον ξανθομάλλη τερματοφύλακα, στόχος είναι να παραμείνει. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει όμως να δώσει το πράσινο φως η Άντερλεχτ. Θυμίζουμε πως η περίπτωση του Τόμας, δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει πριν το τέλος του μήνα.

Τέλος, αν και αποκτήθηκε μπορεί να μην αγωνιστεί ποτέ ξανά. Ο λόγος για τον Ισμαήλ Γκονσάλβες με τον ποδοσφαιριστή για την ώρα να παρουσιάζεται αρνητικός να κατέβει εκ νέου στην Κύπρο.

Οπότε στη χειρότερη περίπτωση η Ανόρθωση θα χρειαστεί γύρω στις 10 μεταγραφές ενώ στην καλύτερη θα τη βγάλει με έξι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ