Τρεις αγώνες, τρεις τελικοί!

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Φίλε Ανορθωσιάτη,

Ξέρω πως πολλοί πιστεύουν πως η Ανόρθωση δεν θα καταφέρει να πάει φέτος Ευρώπη λόγω της προχθεσινής ισοπαλίας. Αν και ο στόχος της ομάδας για φέτος ήταν η εξάδα ο κόσμος της περιμένει πολύ περισσότερα. Η Ανόρθωση μπορεί και έχει πολλές πιθανότητες για να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο φέτος. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και όπου μας βγάλει!

Έμειναν ακόμα 3 αγώνες. Τρείς τελικοί! Ξέρω πως η ισοπαλία του προχθεσινού παιχνιδιού απογοήτευσε αρκετούς Ανορθωσιάτες. Πολλοί είπαν ‘ξεχάστε την Ευρώπη’, άλλοι το είπαν πάνω στα νεύρα τους ,άλλοι το πίστευαν. Χθες σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ο κόσμος γέμισε το πέταλο του ‘Αμμόχωστος’ και χωρίς να σταματήσει λεπτό να τραγουδά, έσπρωχνε με κάθε τρόπο την ομάδα στη νίκη. Η νίκη που περιμέναν όλοι δεν ήρθε ποτέ αλλά δεν ξενερώνουμε! Είμαστε η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, το ιστορικότερο σωματείο του νησιού και θα επικρατήσουμε! Δεν είσαι ΑΝΟΡΘΩΣΗ για κανένα τρόπαιο, για κανένα τίτλο και για καμία διάκριση. ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ , ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ.

ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΡΩΞΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΞΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ –Μ’94-

Με εκτίμηση,

Άγγελος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ