Το βρωμισμένο πρωτάθλημα του ΑΠΟΕΛ

Τι είδαν τα ματάκια μας πάλι αυτήν την αγωνιστική; Μαυροφορεμένοι έβαλαν τις στολές των κομάντος και με συνοπτικές διαδικασίες, ανακηρύχθηκαν MVP στην πιο βρωμισμένη αγωνιστική του πιο βρωμισμένου πρωταθλήματος. Πήραν βέβαια τη σκυτάλη από τον έτερο της παρέας, Μασιά, που έκανε πράγματα και θαύματα το περασμένο Σάββατο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και τον αγώνα στην Λευκωσία όπου με χαρακτηριστική άνεση ο Χριστοδούλου κατάπιε πέναλτι υπέρ της Ομόνοιας σε εξόφθαλμη λαβή του Αμορίν στον Σκέμπρι και ενώ το σκορ βρισκόταν στο 0-0. Στο 23ο λεπτό βιώσαμε την πιο γρήγορη αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα στα χρονικά, με τον Λομπιανίτζε να απαντά στις προκλήσεις της κερκίδας και να δέχεται με τη μορφή ριπής, δύο κάρτες σε διάστημα 10 δευτερολέπτων. Άραγε ο Μασίας έδειξε την ίδια ευαισθησία όταν ο Μοράις και οι ακόλουθοί του τον έβριζαν στα μούτρα πριν μια εβδομάδα; Σε χρόνους δε καθυστερήσεων ο Χιώτης πέφτει με δύναμη στην κνήμη του Ρούμπιο με τον διαιτητή να δίνει με δισταγμό την παράβαση.

Στο ΓΣΖ ο Απόλλωνας δεν είχε καν το δικαίωμα να μπει στην διεκδίκηση βαθμών μιας και στο 72ο λεπτό με το σκορ στο 1-0, υποδείχθηκε οφσάιντ εφεύρεση το οποίο οδήγησε στον μη-καταλογισμό γκολ στην εξέλιξη της φάσης. Ο ποδοσφαιριστής των Λεμεσιανών είχε κάλυψη τουλάχιστον δύο μέτρων από τον τελευταίο αμυντικό της ΑΕΚ. Λίγο αργότερα ο επόπτης έδρασε ξανά ανακόπτοντας προϋπόθεση για τετ-α-τετ με τον επιθετικό του Απόλλωνα να καλύπτεται (μόνο) ένα μέτρο αυτήν τη φορά.

Καμαρώστε στην φωτογραφία τους εντεταλμένους που καθόρισαν σήμερα εν πολλοίς τον τίτλο του πρωταθλητή!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ