Στο κόκκινο οι διεργασίες, προσεχώς εξελίξεις!

Εντός του επομένου 48ώρου, αναμένονται να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις, γύρω από το θέμα της τεχνικής ηγεσίας και του διευθυντή ποδοσφαίρου. Η έλευση Χρήστου Πουλλαΐδη, αναμένεται να τροχοδρομήσει και τις αποφάσεις και αναλόγως η ομάδα θα πορευτεί.

Ο Τεντ Φαν Λίουεν, βρίσκεται στην Ολλανδία, εκεί όπου εκτός από ανάσες ξεκούρασης, βολιδοσκόπησε και προπονητές. Ο Ολλανδός διευθυντής ποδοσφαίρου, είναι ξεκάθαρος πως θέλει να γίνεται ότι αυτός θέλει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η χημεία του με τον Πάους απέτυχε και έτσι ψάχνει νέο προπονητή.

Ο Αντρέ Πάους στην Κύπρο, μαζί με τους συνεργάτες του, προετοιμάζουν την ομάδα και αναμένουν την έλευση Χρήστου Πουλλαΐδη για συζητήσεις. Ο Ολλανδός τεχνικός, θέλει να έχει λόγο στις μεταγραφές και όχι άδικα, καθώς η περίπτωση Γκαρσία, η καθυστερημένη προσαρμογή του Εντέ, οδήγησαν τον Ολλανδό προπονητή σε πειραματισμούς, που για καλή του τύχη βγήκαν εντός αγωνιστικού χώρου. Με δεδομένο λοιπόν, ότι η ομάδα την επόμενη χρονιά, θα έχει σαφώς πιο πρωταγωνιστικές βλέψεις και με εγγύηση τη δουλειά του, ο Ολλανδός προπονητής, θέλει να έχει λόγο στο χτίσιμο της ομάδας. Στα συν του Πάους, καταγράφεται και η επιμονή για απόκτηση Γκονσάλβες.

Από την άλλη, παρόμοιο σκηνικό επικρατεί και στο Δ.Σ της ομάδας. Η πλειοψηφία των μελών, τάσσεται υπέρ της παραμονής Αντρέ Πάους, καθώς ο Ολλανδός τους κέρδισε με τη δουλειά του και είναι άκρως συμπαθής.

Από την άλλη, ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος και τα περιβόητα reports, εγκρίνουν παραμονή του Φαν Λέουβεν, και συνέχιση του πλάνου, όπως αυτό εκπόνησε ο Φαν Λίουεν.

Ο Ολλανδός διευθυντής ποδοσφαίρου, άκρως επικοινωνιακός, κέρδισε τη συμπάθεια των Πουλλαΐδη και Χατζημιχαήλ και ως εκ τούτου οι δύο τον εμπιστεύονται. Εδώ μπαίνει και ο κόσμος και τα πράματα περιπλέκονται, το λαϊκό έρεισμα που έχει ο Πάους, σε συνδυασμό με τη δουλειά και το έργο που παρήγαγε τη φετινή χρονιά, καθιστούν την απόφαση απομάκρυνσης του, απόφαση εξαιρετικά δύσκολη.

Πέρα από τους Ολλανδούς, εξετάζονται και άλλες λύσεις, οι οποίες θα τεθούν επί τάπητος, όταν ο πρόεδρος αφιχθεί Κύπρο το μεσημέρι της Πέμπτης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ