ΣΟΚ με Περόνε και Κοβαλέφσκι: 300 χιλιάρικα μέχρι τον Ιούνιο!

Νέο, ισχυρό οικονομικό πλήγμα για την διοίκηση Πουλλαΐδη μετά την τελευταία απόφαση του CAS, του δευτεροβάθμιου δικαστικού οργάνου της FIFA. Το CAS επεδίκασε για τις υποθέσεις των Περόνε και Κοβαλέφσκι το συνολικό ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ! Σαν να μην έφτανε αυτό, οι αποφάσεις έχουν άμεση εφαρμογή, με την ομάδα μας να καλείται να εξοφλήσει το ποσό εντός 30 ημερών!

Συγκεκριμένα, το CAS αναγνώρισε οφειλή προς τον Περόνε της τάξης των 190 χιλιάδων ευρώ συν νομικά έξοδα και τόκους, από τις 320 που ζητούσε. Για τον δε Κοβαλέφσκι, του αναγνώρισε 87,5 χιλιάδες ευρώ συν τόκους και νομικά έξοδα.

Θυμίζουμε ότι οι δυο ποδοσφαιριστές ήρθαν τον Ιανουάριο του 2011 (ο Περόνε με κλειστό συμβόλαιο 2,5 χρόνων!) με προπονητή τον Στάνιμιρ Στόιλοφ, ο οποίος ζήτησε να φύγουν τέσσερις μήνες μετά, με τους τότε διοικούντες υπό την οικουμενική του Κίκη Κωνσταντίνου αλλά και εξωδιοικητικούς παράγοντες που έκαναν κουμάντο να δηλώνουν επανειλημμένα ότι η Ανόρθωση δεν θα επιβαρυνθεί από το σπάσιμο των συμβολαίων (μαζί με Σκοπελίτη, Λιουμπίνκοβιτς, Στυλιανού και Φοδέρινχαμ των οποίων διακόπηκαν τα συμβόλαια το ίδιο καλοκαίρι).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ