Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός

Όταν θέλει η νύφη και ο γαμπρός… τύφλα να χουν… οι μνηστήρες!

Κάπως έτσι αποδίδεται η πρόθεση για επέκταση της συνεργασίας με τον Γεωργιανό μέσο Ιράκλι Μαΐσουράτζε για τα επόμενα 3 χρόνια. Με τις επαφές να βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και τις υπογραφές να θεωρούνται ζήτημα χρόνου.

Όπως το anorthosis24 γνώριζε προ βδομάδων από πολύ καλά πληροφορημένες πηγές εκτός Ανόρθωσης, ο Ιράκλι ήταν στο στόχαστρο της Ομόνοιας και της ΑΕΚ, αλλά η πρόταση της Ανόρθωση αποτελούσε την προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή, για αυτό εξάλλου είναι κοντά να υπογράψει συμβόλαιο που να τον δένει με την Ανόρθωση μέχρι το 2018!

Αυτό είναι μια πολύ θετική εξέλιξη καθότι ο Γεωργιανός διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά.
Στυλοβάτης της μεσαίας γραμμής αφού από αυτόν ξεκινούν οι πρώτες πάσες από το μεσοαμυντικό χώρο στο μεσοεπιθετικο. Παίζει γρήγορα και «μυαλωμένα», δεν πουλά τη μπάλα και αλλάζει παιχνίδι με μακρινές μπαλιές ακριβείας.

Ο Μαισουράτζε είναι ένα τρεχαντήρι με γερά πνευμόνια, μπόλικο πάθος και μαχητικότητα στις μονομαχίες του κέντρου. Έχει την ικανότητα και την δυνατότητα να πρεσάρει ασταμάτητα και με τις αντοχές του καλύπτει άριστα τα κενά στην μεσοαμυντική συμπεριφορά της ομάδας όποτε χρειάζεται στο τρανζίσιον.

Φέτος αγωνίστηκε 25 συμμετοχές εκ των οποίων οι 23 στο αρχικό σχήμα μετρώντας 2043 λεπτά τα οποία ήταν τα δεύτερα περισσότερα στην καριέρα του. Δέχθηκε 6 κάρτες ενώ με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε σε ένα αγώνα.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ