Ψίθυροι και σενάρια

Με την τακτική της ψιθυρολογίας, κάποιοι προσπαθούν να μπερδέψουν τον κόσμο της Ανόρθωσης. Άλλα διαρρέουν στο ένα μέσο και άλλα στο άλλο. Και σε μας έχουν φτάσει διάφορες πληροφορίες ψες και σήμερα το πρωί, τις οποίες ωστόσο επιλέγουμε να μη δημοσιεύσουμε αφού δεν επιβεβαιώνονται για την ώρα.

Η αίσθηση που κυριαρχεί πάντως είναι ότι ο φαν Λέουβεν δεν θα είναι κάτοικος Αντώνης Παπαδόπουλος τη νέα χρονιά. Απ’ εκεί και πέρα, παίζουν δυο κύρια. Αυτό της παραμονής του Άντρε Πάους με άλλο τεχνικό διευθυντή ή της έλευσης Τιμούρ με άγνωστο μοντέλο.

Υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι Ολλανδοί (κάτοχοι UEFA PRO) που θα μπορούσαν να αναλάβουν τη θέση του τεχνικού διευθυντή, νοουμένου ότι αποδέχονται να συνεργαστούν με τον Πάους. Σε κάθε περίπτωση, θα καθήκοντά τους θα είναι πολύ διαφορετικά από του φαν Λέουβεν. Ο ρόλος τους θα είναι να βοηθούν τον προπονητή ταξιδεύοντας και εντοπίζοντας ποδοσφαιριστές, κάνοντας scouting και όχι επιβάλλοντάς του τρόπο παιχνιδιού, τακτική ή παίχτες.

Απ’ εκεί πέρα, διαρρέεται ότι το τεχνικό τιμ θα «ενισχυθεί». Χωρίς να αποκλείεται κάτι τέτοιο, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Τεντ φαν Λέουβεν ήθελε διακαώς να «σπάσει» το δίδυμο Πάους-Ταραπουλούζη ενώ στο πλάνο του ήταν η αντικατάσταση του Αριάν Μπεκιάι (ο φερόμενος ως αντικαταστάτης εργάζεται σε άλλη κυπριακή ομάδα). Ενδεχομένως οι όποιες τέτοιες φήμες κυκλοφορούν, να είναι κατάλοιπα εκείνων των reports!

Στο σενάριο έλευσης Τιμούρ τώρα, τα πάντα είναι ανοιχτά. Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε νεώτερη επικοινωνία με τον πρόεδρο κ. Πουλλαΐδη ενώ ο Κετσπάγια αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για την Αγγλία, όπου θα βρίσκεται για περίπου μια βδομάδα.

Είμαστε εν αναμονή των εξελίξεων και θα σας ενημερώνουμε με υπευθυνότητα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ