Πρόεδρε Χρήστο Πουλλαΐδη

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Καταρχάς δεν θέλω να φανταστώ που θα ήταν η Ανόρθωση χωρίς εσένα. Την φετινή περίοδο ήρθαν «λυπητερές» πάνω από 1εκ ευρώ τις οποίες ως μάγκας τις διευθέτησες και δεν τις πρόσθεσες στο «βουνάρι» του χρέους που παρέλαβες. Επιπλέον αφουγγράστηκες την μάζα του κόσμου που επέμενε στην αλλαγή του εκπροσώπου της ομάδας στην ΚΟΠ και στην λειτουργία του μοντέλου με τον Τεχνικό Διευθυντή.

Άκουσες τον κόσμο… και δικαιώθηκες. Οι ολλανδοί έφτιαξαν μια πολύ καλή ομάδα με χαμηλό μπάτζετ αλλά στο τέλος… μας τα χάλασαν. Ενώ ο Αντρέ Πάους ξελάσπωσε ουκ ολίγες φορές τον Τετ Φαν Λιούεν για τις εμμονές του, ήρθε στο τέλος να τον αδειάσει για το γεγονός ότι ήθελε να έχει άποψη στις μεταγραφές.

Γιατί να μην έχει άποψη ο προπονητής αφού εκείνος θα είναι υπόλογος για τυχόν αρνητικά ή θετικά αποτελέσματα. Αυτό που ζητούσε ο Τετ Φαν Λιούεν ήταν να βγαίνει «κούππα άπαννει» ότι κι αν συμβαίνει στην ομάδα.

Την φετινή σεζόν αν δεν επέμενε στην απόκτηση του Γκαρσία, σήμερα η ομάδα σας, με τον μισθό του ουρουγουανού θα μπορούσε να είχε 3 επιπλεόν ποδοσφαιριστές που θα πρόσφεραν και ίσως να βοηθούσαν στο να πάρει η ομάδα ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για ένα μήνα πρόεδρε πληρώνατε διαμονές, μεταφορές και προετοιμασία στο εξωτερικό για τον Ντένις Τονούτσι για να μας ευχαριστήσει στο τέλος με την επιλογή να αγωνιστεί στην Μοντένα, ομάδα 2ης κατηγορίας της Ιταλίας.

Αναμφιβόλως και για να μην είμαστε άδικοι, ο Τετ Φαν Λιούεν πρόσφερε έργο στην Ανόρθωση. Έφερε παικτρόνια στην «Κυρία» όπως οι Νούχου, Αμπουρτζάνια, Μαϊσουράντζε, Ιακοβένκο και φυσικά τον Καμίνσκι αλλά στο τέλος – επαναλαμβάνω – μας τα χάλασε με τις εμμονές του. Πρόβλημα που προσωπικά πιστεύω μπορούσε να λυθεί. Το καθήκον σας ως πρόεδρος το πράξατε εις διπλούν. Μια τον Ιανουάριο και μία χθες. Αν ήταν άλλος πρόεδρος δεν θα είχαν καθόλου τύχη οι Ολλανδοί από την στιγμή που εξέθεσαν αυτόν που τους έδωσε την ευκαιρία να βρίσκονται στο πηδάλιο μιας μεγάλης ομάδας.

Στο δια ταύτα. Μετά από αυτή την ιστορία, προέκυψε το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια. Ενεργήσατε και πάλι σωστά χωρίς αυθορμητισμούς με γνώμονα το καλό συμφέρον της ομάδας. Με ηρεμία ακούσατε και θεωρώ πως θα ακούσετε όλες τις πλευρές και δεν πανικοβληθήκατε από την πίεση του κόσμου.

Αυτή την ευκαιρία την έψαχναν όλοι οι προκάτοχοί σας. Και τι δεν θα έδιναν να ζήσουν την ευκαιρία να διαπραγματευτούν με τον απόλυτο ηγέτη της Ανόρθωσης, τον Τιμούρ Κετσπάγια. Προφανώς, ο Τιμούρ δεν είναι εξ΄ ανάγκης που συζητά το ενδεχόμενο να ξανακαθίσει στον πάγκο της Ανόρθωσης. Τον πείσατε με την εργατικότητά σας, το αγνό των προθέσεών σας, και την υγεία που καταφέρατε να εκπέμπει η Ανόρθωση μετά από 7 χρόνια.

Σήμερα είσαστε μπροστά από μια ιστορική ευκαιρία. Να ξαναδώσετε το χαμόγελο και προπάντων την περηφάνια στον Ανορθωσιάτη, ο οποίος πέραν των πίκρων που ζει από την προσφυγιά και την οικονομική κρίση επιφορτίζεται με νέα άγχη. Αυτά της αγαπημένης του ομάδας. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σήμαινε για εμάς – Πρόεδρε – η περσινή χρονιά. Η επιτροπή προγραμματισμού κατάφερε και ετοίμασε μια ομάδα με ψηλότερο από το φετινό μισθολόγιο η οποία μας «γλέντησε» με 18 ήττες σε 36 παιχνίδια.

Την προπέρσινη σεζόν με ένα φοβερό ρόστερ με απίστευτης ποιότητας ποδοσφαιριστές καταφέραμε για λόγους που κανένας δεν ξέρει με ακρίβεια να χάσουμε το πρωτάθλημα από άλλο ένα μετριότατο ΑΠΟΕΛ.

Είναι ευκαιρία με μια μονοκοντυλιά κύριε Χρίστο Πουλλαΐδη να τα διαγράψετε όλα αυτά και να ξαναδώσετε την περηφάνια και την ελπίδα στον Ανορθωσιάτη. Η πρόσληψη Τιμούρ Κετσπάγια είναι επιβεβλημένη για τους ακόλουθους λόγους.
* Εκτοξεύεται το αγωνιστικό προφίλ της Ανόρθωσης
* Σπέρνεται ο τρόμος στους αντιπάλους
* Αυξάνονται τα έσοδα της Ανόρθωσης από τον πολλή κόσμο που θα αγοράσει κάρτα διαρκείας.
* Προστατεύεται η ομάδα από τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται από τα ΜΜΕ
* Επανέρχεται η χαμένη περηφάνια του Ανορθωσιάτη
* Με μια επιτυχία στο τέλος της χρονιάς, διευρύνεται η εμπορική αξία της εταιρίας.

Πρόεδρε κάντε το σωστό και φέρτε τον Τιμούρ στο πηδάλιο της Ανόρθωσης. Είναι η απόλυτη λύση και σιγουριά για τον πάγκο της ομάδας μας.

Παπαηλία Θεόδωρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ