Πρόεδρε να μη γκρεμιστούν όλα για ένα «άγκρισμα»

Η λέξη «δίλημμα» κυριαρχεί στους τίτλους των ειδήσεων που αφορούν την Ανόρθωση την τελευταία εβδομάδα. Ντε και καλά ο Χρίστος Πουλλαϊδης πρέπει να κληθεί να επιλέξει ή Πάους ή Λέουβεν λες και ένα «άγκρισμα» είναι λόγος να γκρεμιστούν οι βάσεις που με τόσο κόπο και μόχθο μπήκαν κατά τη φετινή περίοδο.

Ξεκινούμε από το λόγο που οι δύο Ολλανδοί φέρεται να μην έχουν καλές σχέσεις και αυτός είναι η επίρριψη ευθυνών για το λόγο που η Ανόρθωση δε βγήκε στην Ευρώπη. Προς πληροφορία σας, το χωνέψαμε και έχουμε προχωρήσει παρακάτω. Άλλωστε η μεγαλύτερη επιτυχία της φετινής χρονιάς είναι η υπομονή που έχει δείξει ο κόσμος ως προς την προτεραιότητα της οικονομικής εξυγίανσης. Από τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή έξοδος δεν συνεπάγεται τα οφέλη από τα εισιτήρια των αγώνων, τότε το κυριότερο έσοδο πάει περίπατο.

Από εκεί και πέρα ας προσεγγίσουμε την αντιπαράθεση Πάους-Λέουβεν από μια πιο… ανθρωπιστική πτυχή. Ποιος εγγυάται ότι ο προπονητής δε θα έχει τα ίδια επικοινωνιακά προβλήματα με έναν νέο τεχνικό διευθυντή και ανάλογα ότι ο τεχνικός διευθυντής με έναν νέο προπονητή;

Η σοφότερη επιλογή για τον Χρίστο Πουλλαϊδη είναι να βάλει τους Ολλανδούς σε ένα τραπέζι και να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις. Η Ανόρθωση δεν έχει ανάγκη από λαϊκά δικαστήρια, αλλά από έναν δουλευταρά προπονητή σαν τον Πάους και έναν τεχνικό διευθυντή με τα ποσοστά επιτυχίας σε παίκτες σαν τον Λέουβεν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ