Αποχή από ΓΣΖ με κοινή απόφαση διοίκησης-ΠΑΝΣΥΦΙ

Την πρόθεσή της να μην ζητήσει εισιτήρια για τον τελευταίο φετινό αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ αναμένεται να κοινοποιήσει το πρωί η επίσημη Ανόρθωση μετά από συνεννόηση με τον ΠΑΝΣΥΦΙ, ούτως ώστε να διατεθούν κάποια έσοδα στην ομάδα μας.

Ως εκ τούτου ο Άντρε Πάους και οι ποδοσφαιριστές του δεν θα έχουν τη στήριξη του κόσμου στο φινάλε της χρονιάς.

Διοίκηση και οργανωμένοι θα καλέσουν τον κόσμο να παρακολουθήσει τον αγώνα στο «Παπαδόπουλος», όπου αναμένεται να προσφέρονται φαγητά, ποτά και προϊόντα της μπουτίκ και του ΠΑΝΣΥΦΙ.

Τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν ως εισφορά για να εξοφληθούν οι «λυπητερές» της κακοδιαχείρισης του Χριστάκη Πίττα, μετά τη δικαίωση των Περόνε και Κοβαλέφσκι για καταβολή αποζημιώσεων ύψους 300χιλιάδων εκ μέρους της ομάδας μας.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακας ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δώσει ένα τελευταίο χειροκρότημα στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας Αντρέ Πάους για την αξιοπρεπέστατη παρουσία τους στους περισσότερους αγώνες της φετινής σεζόν.

Περισσότερα για το θέμα και τους ακριβείς λόγους που οδήγησαν τη διοίκηση να προχωρήσει στην κίνηση αυτή, θα γίνουν γνωστά αύριο το πρωί σε κοινή ανακοίνωση που θα εκδώσουν εταιρεία και ΠΑΝΣΥΦΙ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ