Πολύ κοντά σε συμφωνία με Τόμας Καμίνσκι

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Άντερλεχτ Βελγίου για τον δανεισμό του Τόμας Καμίνσκι για ακόμη ένα χρόνο βρίσκεται η Ανόρθωση.

Όπως ανέφερε ο Αντρέας Πουλλαΐδης – γιος του προέδρου Χρίστου Πουλλaΐδη – και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, χάριν στις διασυνδέσεις του Τετ Φαν Λιούεν με την Άντερλεχτ και χάριν της επιθυμίας του ιδίου του ποδοσφαιριστή, ο Τόμας θα υπερασπίζεται και του χρόνου την εστία της «Μεγάλης Κυρίας».

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Πουλλαΐδης ανέφερε στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:
«Φίλοι Ανορθωσιάτες και Ανορθωσιάτισσες. Σας παρακαλώ να κλείσετε τα αυτιά σας σε ότι γράφονται για την ομάδα μας. Προφανώς κάποιοι δημοσιογράφοι δεν έχουν τι να κάνουν και σπέρνουν ζιζάνια. Πολλά που γράφονται δεν αληθεύουν και ειδικά αυτά για τον τερματοφύλακά μας Καμίνσκι. Η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Άντερλεχτ για άλλο ένα χρόνο και αυτό χάριν στην άριστη σχέση που έχει ο Τετ (Λίουεν) με Άντερλεχτ. Επίσης για να κλείσουμε και αυτό το θέμα ο ίδιος δήλωσε πως αν θα μείνει Κύπρο μόνο στην Ανόρθωση θέλει να παίζει. Μπράβο Τετ. Μπράβο Τόμας».

Andreas Poullaides

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ