Μέχρι τέλους…

Παρά την αισθητή μείωση των ελπίδων για εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ο Ανδρέας Μακρής με δηλώσεις του στο kerkida.net, εκφράζει την υποχρέωση η ομάδα να κυνηγήσει μέχρι τέλους τις ελπίδες της και ότι βγει.

«Εντάξει, ξέραμε από την αρχή πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για εμάς αλλά και για την Ομόνοια ήταν ένα παιχνίδι μονόδρομος που έπρεπε και οι δύο ομάδες να πάρουν τη νίκη. Προσπαθήσαμε δεν τα καταφέραμε, αν και ισοφαρίσαμε και είχαμε κάποιες ευκαιρίες, για να ισοφαρίσουμε και πιο μετά δεν τα καταφέραμε.

Πληγώσαμε τον κόσμο, ο οποίος ήρθε ακόμα μια φορά. Θέλουμε να του ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη, να μας στηρίξουν έχουμε λίγες πιθανότητες για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας να βγούμε στην Ευρώπη. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, είναι δύσκολα τα πράματα, αλλά είμαστε η Ανόρθωση και μείναν δύο παιχνίδια και θα πάμε για τη νίκη, βλέπουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο γήπεδο μας να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει και θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους τις ελπίδες μας.»

ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μακρή για το παιχνίδι ενώ για το γεγονός πως η ομάδα εξαρτάται από συνδυασμό αποτελεσμάτων ο Παφίτης επιθετικός πρόσθεσε

«Σίγουρα, είναι άσχημο αυτό, να εξαρτάσαι από ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πάρεις αυτό που θέλεις. Όμως είμαστε σε δύσκολη θέση, εμείς είχαμε την ευκαιρία την προηγούμενη αγωνιστική να πάρουμε τη νίκη, δεν τα καταφέραμε, χάσαμε σήμερα και έτσι έφυγαν κάποιες ελπίδες. Όπως είπα έχουμε λίγες ελπίδες, θα κάνουμε ότι μπορούμε, με τη βοήθεια του θεού και με τη βοήθεια της τύχης να καταφέρουμε να βγούμε στην Ευρώπη αν και είναι πολύ δύσκολα τα πράματα.»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ