Μαϊσουράντζε – Τιμούρ

Άριστες σχέσεις φαίνεται να έχουν Ιράκλι Μαϊσουράντζε και Τιμούρ Κετσπάια όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από τις δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ της χώρας του ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

Ο Ιράκλι ερωτηθείς στο θέμα επιστροφής του Τιμούρ στην Ανόρθωση ανέφερε:

«Ο Τιμούρ Κετσπάγια έρχεται συστηματικά στο γήπεδο και βλέπει τα παιχνίδια της Ανόρθωσης. Έχουμε συναντηθεί σε κάποιες περιπτώσεις κι έχουμε μιλήσει. Γίνεται πολύς λόγος για επιστροφή του στην Ανόρθωση. Ακόμα κι αυτές τις μέρες, αλλά δεν γνωρίζω κάτι το συγκεκριμένο. Γενικότερα, μιλώντας για το ποδόσφαιρο, άλλες φορές μία φήμη αληθεύει κι άλλες όχι.»

Επίσης, σε ερώτηση για το κατά πόσο θα χρειαστεί να προχωρήσει σε κάποια χειρουργική επέμβαση σχετικά με τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει απάντησε το εξής:

«Δεν ξέρω ακόμα αν θα υποβληθώ σε κάποια επέμβαση. Ο Τιμούρ Κετσπάγια μου είπε για ένα γιατρό στην Ελλάδα. Τώρα περιμένω να εκδοθεί η βίζα και να πάω στην Ελλάδα έτσι ώστε να δω αν θα προχωρήσω στην επέμβαση. Είναι μία δύσκολη επέμβαση και θα έχει διάρκεια 1,5 ώρα, εάν τελικά γίνει», γεγονός που αποδικνύει τις άριστες σχέσεις του με τον Γεωργιανό τεχνικό και την συνεχή επικοινωνία που φαίνεται να έχουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ