Κάτω τα χέρια από τον Πάους

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Μετά από τη έντονη φημολογία για την αποδέσμευση του Πάους από τον πάγκο της ομάδας ακόμα ένα έγκλημα είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί για αλλότρια συμφέροντα. Μετά από 8 χρόνια ξηρασίας και αποτυχιών ο κόσμος της ομάδας αγκάλιασε την φετινή νεανική ομάδα, τον τρόπο παιχνιδιού της, τον τσαμπουκά απέναντι σε ομάδες με υπερδιπλάσιους προϋπολογισμούς, το πάθος της και την δίψα των νεαρών για διάκριση.

Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της «συνεργασίας» Πάους με τον ΤΔ. Ο Πάους με ένα μικρό και έλλειπες ρόστερ κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια όλους τους αντιπάλους και απέσπασε τα συγχαρητήρια των συνάδελφων του για την δουλεία του καιν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Αναγέννησε τον Λαΐφη και ανέδειξε τον Μάκρη και τον Κάλβο.

Εμφύσησε στους ποδοσφαιριστές τον ολλανδικό τρόπο παιχνιδιού και κατάφερε να αξιοποιήσει πολλούς ποδοσφαιριστές. Έδειξε ότι εκτιμά τους εργατικούς ποδοσφαιριστές έχοντας τη φιλοσοφία αν δεν τρέχεις δεν παίζεις και αξιολογεί τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, δεν φοβήθηκε να βάλει νεαρούς ποδοσφαιριστές σε κρίσιμα παιχνίδια. Εξάλλου σε δηλώσεις τους σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές εγκωμιάζουν τον προπονητή. Επειδή μόνο αυτοί που δεν δουλεύουν κάνουν λάθη και ο Παούς έκανε π.χ δεν έχει μερικές φορές εναλλακτικό πλάνο ή το ότι «αργεί» να κάνει αλλαγές.

Ακόμα ένα στατιστικό που έχει είναι ο μόνος μετά τον Τιμούρ που συμπληρώνει μια σεζόν και χαίρει της εκτίμησης τους κόσμου που σαν ένα ευχαριστώ για την δουλεία του φώναζε ρυθμικά το όνομα του . Η διοίκηση καλείται να συμφιλιώσει τους δυο Ολλανδούς ή να προχωρήσει μόνο με τον ένα παράδειγμα οι αγγλικές ομάδες άλλαζαν συχνά τεχνικό διευθυντή αλλά όχι προπονητή (Αρσεναλ, Γιουναιτνετ). Αν η διοίκηση απομακρύνει τον Πάους πρέπει να αναλάβει την ευθύνη αυτής της πράξης και να αναλογιστεί την δυσαρέσκεια του κόσμου την αποστροφή του προς την διοίκηση και να είναι έτοιμη για μια από τα ίδια αφού ο κόσμος που με κόπο επέστρεψε φέτος στο γήπεδο ένεκα και της οικονομικής κρίσης πιθανόν από την νέα χρόνια να μην επιστρέψει.

Πουλλαΐδη σκέψου πριν ενεργήσεις ποτέ δεν είναι αργά να ακούσετε και μια φορά τον κόσμο αντί τους μισθωτούς γιατί ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ

X.A

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ