Καταγγελίες Παναγή: Την γλυτώνουν Φούλλης, Κούμας και λοιποί…

Όπως ήταν επόμενο, η διερεύνηση των καταγγελιών του διαιτητή Μάριου Παναγή δεν ήταν δυνατό (για γνωστούς λόγους), να «βγάλει» στοιχεία για τη δράση παραγόντων και πολιτικών όπως ο Κούμας και ο γνωστός Φούλλης (ο οποίος δεν ασχολείται με τις μάππες όπως έλεγε αλλά προχτές για κάποιο λόγο ήταν μαζί με Κουτσοκούμνη και Πετρίδη).

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Αλήθεια», μόνο τρεις υποθέσεις θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη μετά και τη διερεύνηση των καταγγελιών του Παναγή. Οι υποθέσεις αυτές, όπως αναφέρει η «Αλήθεια», αφορούν τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Μιχάλη Αργυρού και το πρώην μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Μιχάλη Σπύρου, οι οποίοι κατηγορούνται για αλλοίωση αποτελεσμάτων. Η τρίτη υπόθεση αφορά τον παράγοντα του Άρη Λεμεσού Παναγιώτη Παναγιώτου, ο οποίος φέρεται να απείλησε τηλεφωνικά τον πρώην Πρόεδρο της ομάδας Κυριάκο Χατζηκυριάκο.

Δηλαδή, τα μόνα «κακά» του Κυπριακού ποδοσφαίρου ήταν τα όσα έγιναν σε ένα παιγνίδι Άρης – Παραλίμνι, ένα παιγνίδι των μικρότερων κατηγοριών, και ένα απειλητικό τηλεφώνημα από ένα πρώην παράγοντα του Άρη. Εκτός από αυτές τις υποθέσεις, το ποδόσφαιρό μας είναι καθαρότατο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ