Αξίζουν την παρουσία και το χειροκρότημά μας

Αν και τα αγωνιστικά δεδομένα είναι χειρότερα από ποτέ, αν και το δικαίωμα να ορίζουμε τη μοίρα μας όσον αφορά ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο χάθηκε, αν και οι πιθανότητες να αγωνιστούμε στο Europa League είναι περιορισμένες, το λιγότερο που δικαιούνται σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άντρε Πάους είναι το χειροκρότημά μας. Ας εγκαταλείψουμε την νοοτροπία του να πηγαίνουμε γήπεδο στα μεγάλα παιχνίδια, ας ενισχύσουμε ηθικά και οικονομικά το σωματείο, ούτως ώστε να μπορούμε στο τέλος της ημέρας να έχουμε απαιτήσεις. Όπως άλλωστε αναφέρει και η διοίκηση στο χθεσινό κάλεσμά της:

Θεωρούμε πως η Ανόρθωσις αξίζει την παρουσία μας στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι. Οφείλουμε να γεμίσουμε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» για μια ύστατη φορά στη φετινή χρονιά. Να απευθύνουμε το θερμό χειροκρότημα σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, τεχνικό διευθυντή αλλά και να δώσουμε μια τελευταία ηθική αλλά και ουσιαστική οικονομική ανάσα στη διοίκηση, που φορτώθηκε εσχάτως ένα ακόμα οικονομικό βάρος του παρελθόντος.
Αυτή την προσπάθεια την ξεκινήσαμε όλοι μαζί και όλοι μαζί θα πάμε μέχρι τέλους. Ραντεβού αύριο, στις 17:00, στο Αντώνης Παπαδόπουλος!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ