ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στο τραπέζι το όνομα Τιμούρ – Επιστρέφει εάν.

Μετά το αδιέξοδο που προκύπτει με τους Τεντ Φαν Λέουβεν και Αντρέ Πάους, οι τελευταίες μέρες έφεραν για πρώτη φορά με αξιώσεις στο προσκήνιο, το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια.

Ας πάρουμε τα πράματα από την αρχή… Το τελευταίο διάστημα δεν ήταν λίγες οι ομάδες που προσέγγισαν τον Τιμούρ Κετσπάγια. Συγκεκριμένα, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Α.Ε.Κ είχαν ή έχουν βολιδοσκοπήσει τον Κετσπάγια. Με αφορμή τα πιο πάνω, ο Τιμούρ προσεγγίστηκε από εξωδιοικητικούς παράγοντες κατά πόσο τον ενδιαφέρει η επιστροφή  του στην Κύπρο και στην Ανόρθωση άμεσα, με τον Τιμούρ να απαντά καταφατικά πως με τις υπάρχουσες συνθήκες και καταστάσεις, επιστρέφει στην Ανόρθωση, αρκεί να του εγγυηθεί ο πρόεδρος Πουλλαΐδης την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Και φυσικά να είναι ο απόλυτος άρχων στον προγραμματισμό και στα αποδυτήρια, βασικά συστατικά για να πετύχει η ομάδα.

Παράλληλα, ο Τιμούρ φέρεται να είπε πως αν μου κάνουν πρόταση την Πέμπτη, υπογράφω κιόλας την Παρασκευή και ξεκινώ προγραμματισμό για να ανεβάσουμε την Ανόρθωση εκεί που της αξίζει. βάζοντας την πρόταση της «Μεγάλης Κυρίας», πάνω κι από πιθανό ενδιαφέρον άλλων ομάδων του εξωτερικού. Τα μαντάτα έφθασαν στα αυτιά του προέδρου, μέσω ατόμων που βρίσκονται στο Δ.Σ και που ευνοούν  με 1000 την επιστροφή Τιμούρ, ο οποίος τους διεμήνυσε πως θα συζητήσουν θέμα Τιμούρ με την άφιξη του στην Κύπρο.

Πλέον η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του Χρήστου Πουλλαΐδη, που έχει μπροστά του μια ιστορική ευκαιρία, να φέρει πίσω στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ένα άνθρωπο που δοξάστηκε όσο λίγοι και πιθανή επιστροφή του, θα σημάνει πολλά τόσο για τον κόσμο της ομάδας όσο και για την εμπορικότητα του συλλόγου.

Η νύφη – Ανόρθωση –  θέλει, ο γαμπρός για πρώτη φορά είναι έτοιμος και μένει πλέον να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο πεθερός  – Πουλλαΐδης – για να ευλογήσει τον γάμο. Να καλέσει τον Τιμούρ, να τα συζητήσουν και να προκύψει η πολυπόθητη για τις χιλιάδες κόσμου της Ανόρθωσης συμφωνία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ