Απεκάλυψε «πρόταση» της Ανόρθωσης

Παραθέτοντας δηλώσεις σε ΜΜΕ της χώρας του, ο Σκοπιανός επιτελικός μέσος Μπεσάρτ Ιμπραχίμη ο οποίος αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από τον Ερμή απεκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έχει πρόταση από τρεις ομάδες της Κύπρου εκ των οποίων η μία είναι της Ανόρθωσης.

besart

Αναδημοσιεύουμε τις δηλώσεις όπως αυτές καταγράφηκαν στο kerkida.net από τον Ηλία Πονηρό.
«Όπως γνωρίζετε, μετά το τέλος της σεζόν θα φύγω από τον Ερμή. Παρότι ήθελαν να με κρατήσουν στην ομάδα, εγώ αρνήθηκα. Τώρα, ενώπιόν μου έχουν φτάσει τρεις προσφορές, από την Ομόνοια, την ΑΕΚ και την Ανόρθωση, τρεις ομάδες που είναι πολύ δημοφιλείς στην Κύπρο. Κάθε μία από αυτές τις ομάδες έχει παρουσιάσει την προσφορά της, και κάθε προσφορά είναι καλύτερη η μία από την άλλη. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι η δουλειά μου, αλλά το χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Πρόκειται για έναν μάνατζερ από την Κύπρο, που διαπραγματεύεται με αυτές τις τρεις ομάδες και συνεχώς με ενημερώνει για τα νέα που προκύπτουν. Βέβαια, εγώ θα είμαι αυτός που θα αποφασίσει ποια προσφορά από τις τρεις θα αποδεχθώ, αλλά δεν θα βιαστώ να λάβω την απόφασή μου»

Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Ανόρθωση αλλά με τα πρώτα στοιχεία που απορρέουν από την περίπτωση Ιμπραήμι είναι ότι δύσκολα μπορεί να προχωρήσει μια τέτοια περίπτωση. Όχι ως προς την ποδοσφαιρική αξία του αλλά κυρίως στο γεγονός ότι ο άνωθεν θα λαμβάνει θέση ξένου στην «Ανόρθωση» με την Κυρία να έχει ήδη δεσμευμένες 4 θέσεις (Βέγκα, ,Nούχου,Αμπουρτζάνια, Μαϊσουράντζε) από τις 5 που δικαιούται και για την επόμενη χρονιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ