Άγιαξ, Σταντάρ Λιέγης και στο βάθος… Ανόρθωση

Το όνομα του Γκιόργκι Παπουνασβίλλι δεν είναι άγνωστο στον κόσμο της Ανόρθωσης. Από τα πέρσι έγινε η προσπάθεια να έρθει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και όλα δείχνουν ότι και φέτος θα γίνει το ίδιο, με τα δεδομένα όμως να μην είναι τόσο θετικά για την Ανόρθωση και τον Τετ Φαν Λιούεν.

Το φαινόμενο «Τονούτσι» δεν πρέπει να επαναληφθεί και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζει πολύ καλά ο Ολλανδός τεχνικός διευθυντής… Η περίπτωση Παπουνασβίλλι έχει όλα τα εχέγγυα να εξελιχθεί σε… «Τονούτσι» αφού στο κόλπο της απόκτησης του – όπως γνωρίζει το anorthosis24.net – δεν βρίσκεται μόνη η Ανόρθωση αλλά και άλλες ομάδες, η οποίες προσφέρουν μάλιστα και σημαντικά ποσά.

Πρώτη και καλύτερη είναι η ομάδα του Άγιαξ, η οποία προσφέρει στην Δυναμό το ποσό των €500000 για την απόκτηση των δικαιωμάτων του 19χρονου Γκιόργκι την ώρα που η ομάδα του, κοστολογεί και απαιτεί αποζημίωση ύψους €700000.
Ακολουθεί η Σταντάρ Λιέγης η οποία προσφέρει στην ομάδα της Τιφλίδας ποσό μέχρι τις €200000 ενώ με μικρότερο ποσό προσπαθεί να κλείσει την συμφωνία η Κασιμπάσα Τουρκίας.

Ανάμεσα σε αυτούς προσπαθεί νε μπει και η Ανόρθωση. Η «Κυρία» είναι αβέβαιο αν μπορεί να δώσει κάποιο ποσό για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη αλλά προσπαθεί μέσω των διασυνδέσεων του τεχνικού της διευθυντή, να δελεάσει τον 19χρονο ποδοσφαιριστή και να αποσπάσει την υπογραφή του.

Αρκετά δύσκολη η απόκτηση του Γκιόργκι Παπουνασβίλλι είτε με ελευθέρα μεταγραφή είτε με την μορφή δανεισμού και σε περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία θα είναι ίσως η μεγαλύτερη μεταγραφική επιτυχία του Τετ Φαν Λιούεν στην Ανόρθωση. Φέτος αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια σκοράροντας 10 γκολ απο την θέση του δεύτερου επιθετικού και ακραίου δεξιού επιθετικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ