Βάλτε το αγόρια μου!

Γκολ. Στοιχείο απαραίτητο στο ποδόσφαιρο. Κάποιοι το λένε και πεμπτουσία του αφού αποτελεί την κορύφωση αυτού που ονομάζουμε θέαμα. Ειδικά σε ένα θεσμό σαν το πρωτάθλημα, αναμφίβολα το τέρμα είναι ζήτημα ζωής και θανάτου αφού χωρίς αυτό νίκες δεν έρχονται και ως εκ τούτου ούτε η δέουσα βαθμολογική συγκομιδή.

Μιας και ο λόγος για νίκες, είναι το σημείο που αγνοούμε απέναντι στον προσεχή μας αντίπαλο όπως βέβαια και το γκολ αφού σε 5 αναμετρήσεις μαζί τους φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο δεν καταφέραμε να ματώσουμε τα δίκτυα τους (και με εξωτερικούς δάχτυλους βοήθειας βέβαια….βλ. φάση Κάλβο).

Αναλυτικότερα, στα 5 αυτά ματς μετρούμε 3 ήττες και 2 ισοπαλίες ενώ στα παιχνίδια στο «Παπαδόπουλος» μετρούμε 1 ήττα στο πρωτάθλημα και 1 ισοπαλία για το κύπελλο. Και όλα αυτά, επαναλαμβάνουμε χωρίς να έχουμε σκοράρει!

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως δεν είμαστε η μόνη ομάδα στη φετινή περίοδο που βλέπει την πορτοκαλί εστία σαν μυρμηγκότρυπα αφού ούτε η συμπολίτισσα Νέα Σαλαμίνα, ούτε ο Εθνικός Άχνας αλλά ούτε και η Δόξα έχουν καταφέρει να σκοράρουν με αντίπαλους τους γαλαζοκίτρινους εκ Λευκωσίας. Η διαφορά είναι πως αυτές οι ομάδες δεν τα κατάφεραν σε 2 αναμετρήσεις αλλά κυρίως στο γεγονός ότι είναι άλλα τα μεγέθη αυτών των ομάδων και άλλα της Ανόρθωσης.

Πρώτης τάξεως λοιπόν ευκαιρία, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να κρίνει πολλά για την πορεία της ομάδας …με τους ποδοσφαιριστές μας να αγωνίζονται μπροστά στο δικό τους κοινό να σπάσει και αυτή η γκίνια (θυμίζουμε την τριάρα του Τσιρείου που έσπασε την κατάρα της άσπρης φανέλας) και να βάλουμε πλώρη για άλλα. Καιρός είναι, στα πόδια τους είναι…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ