Τόνι Κάλβο: «Θέλουμε σαν τρελοί να παίξουμε στην Ευρώπη»

Συνέντευξη παρέθεσε στον Αντρέα Βεντούρη για λογαριασμό της ιστοσελίδας sport-fm.com.cy ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Τόνι Κάλβο, την οποία και αναδημοσιεύουμε αυτούσια…

Η αρχή της κουβέντας μας περιλάμβανε το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Η ισοπαλία, κυρίως με τον τρόπο που ήλθε – δηλαδή στα τελευταία λεπτά – απογοήτευσε όλους στην ομάδα, ωστόσο ο ίδιος παρουσιάστηκε… ειλικρινέστατος.

«Μας απογοήτευσε η ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ γιατί δεχθήκαμε την ισοφάριση λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Νιώθαμε πολύ άσχημα μετά το παιχνίδι. Για να είμαι ειλικρινής, βλέποντας τα… χάι λάιτ μετά το ματς, χάσανε κι αυτοί αρκετές ευκαιρίες, ίσως περισσότερες από εμάς. Σίγουρα δεν μας άρεσε το αποτέλεσμα, αλλά ίσως ήταν το πιο δίκαιο», ήταν η τοποθέτηση του Κάλβο για το περασμένο ντέρμπι του «Αντώνης Παπαδόπουλος», ο οποίος δεν μίλησε με τον συνηθισμένο… ξύλινο λόγο όταν του ζητήσαμε να μας πει την άποψή του για το τι χρειάζεται η Ανόρθωση προκειμένου να πετύχει τον μεγάλο της στόχο.

«Πιστεύω ότι χρειάζεται να βελτιωθούμε λίγο στο αμυντικό κομμάτι, γενικώς σαν ομάδα κι όχι απλά οι παίκτες που αποτελούν την άμυνα. Την ίδια ώρα, οι επιθετικοί να συνεχίσουν να παίζουν καλά και να σκοράρουν τέρματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να το κερδίζουμε και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε», υπογράμμισε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος τη φετινή σεζόν, παρεμπιπτόντως, μετράει 5 γκολ σε 23 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, με τη συνεισφορά του ωστόσο να είναι μεγαλύτερη αν ληφθούν υπόψη και οι 8 ασίστ στους συμπαίκτες του. Στο τέλος, ο Κάλβο δεν έκρυψε την αισιοδοξία του, αλλά και τη… δίψα όλων στην ομάδα για να υλοποιηθεί ο στόχος της Ευρώπης.

«Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε μόλις έναν βαθμό πίσω και απέμειναν τέσσερα παιχνίδια. Έχουμε αρκετές πιθανότητες για να εξασφαλίσουμε θέση στην Ευρώπη. Το θέλουμε πολύ. Όχι μόνο ο κόσμος και η διοίκηση, αλλά και οι παίκτες θέλουμε σαν τρελοί να παίξουμε στην Ευρώπη»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ