Το βίντεο του ΜΟΝΤΑΖ! Είναι ψεύτες και γελοίοι

Όπως σας δείξαμε και νωρίτερα, η φωτογραφία που κυκλοφόρησαν οι πρωταθλητές του Photoshop αναφορικά με το πρώτο τέρμα της ομάδας μας το Σάββατο με τον Ίσμα, ήταν προϊόν μοντάζ και Photoshop.

Τονίσαμε δε, ότι από τη στιγμή που έχουν στη διάθεσή τους το βίντεο της πλάγιας λήψης, αν πράγματι ήταν χέρι του επιθετικού της Ανόρθωσης τότε αναμφίβολα θα έβγαζαν στη φόρα το βίντεο και όχι απλά ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Για ακόμα πιο κακή τους τύχη, το Anorthosis24 εξασφάλισε το βίντεο από την πλάγια λήψη και σας παρουσιάζει το πώς πραγματικά εξελίχθηκε η φάση στο πρώτο τέρμα της ομάδας μας. Δυστυχώς το ψέμα που προσπάθησαν να στήσουν τους γύρισε μπούμερανγκ, δείχνοντας σε όλο τον κόσμο ακόμα μία φορά το πόσο γελοίοι είναι και μπορούν να γίνουν για να διαδώσουν τα ψεύδη τους.

Οι εκ Λευκωσίας σταμάτησαν τη σκηνή «έντεχνα» όταν η μπάλα περνούσε ανάμεσα από τα χέρια του Ίσμα θέλοντας να μας δείξουν ότι η μπάλα σταμάτησε στα χέρια του επιθετικού της Ανόρθωσης.

ISMA MONTAZ

Εδώ το πραγματικό πλάνο από το βίντεο που εξασφαλίσαμε. Η μπάλα «δυστυχώς» σταματάει στο στομάχι του Ίσμα και όχι στα χέρια του, εκεί που υποτίθεται σταματάει η μπάλα στο μονταρισμένο πλάνο.

ISMA PRAGMATIKO

Και το βίντεο:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ