Πρωταθλητές στο Photoshop (ξανά) – Δείτε τα ψέματα των Αποελιστών

Μετά την κατακραυγή από όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου για το απίστευτο «κούντημά» τους το περασμένο Σάββατο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην ομάδα μας, και από τη στιγμή που δεν βρήκαν κάποιο ανάποδο αράουτ στις αμφισβητούμενες φάσεις για να «εξισώσουν τα λάθη», οι πρωτευουσιάνοι προχώρησαν στο Plan B όπως ακριβώς έκαναν και με το ακυρωθέν τέρμα του Κάλβο στις 05/12/2014 (0-1) και πάλι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Όπως και τότε – έτσι και τώρα – τα σκάτωσαν! Η φάση που αναπαράγουν οι πορτοκαλί ιστοσελίδες (αλλά και κάποιες… αντικειμενικές), στο πρώτο τέρμα της ομάδας μας με τον Ίσμα Γκονσάλβες, δυστυχώς… για αυτούς είναι προϊόν Photoshop και μάλιστα πολύ κακού.

Αυτή είναι η φάση που αναπαράγει η γνωστή πορτοκαλί σελίδα για το χέρι του Ίσμα, η ίδια ιστοσελίδα οποία είχε εκείνη την Θεϊκή έμπνευση τότε με το οφσάιντ του Κάλβο και την… ελαφρώς λάθος γραμμή που κατασκεύασαν.

ISMA KENTRIKO 2

Δυστυχώς όμως για όσους βιάστηκαν να… πανηγυρίσουν, όπως είπαμε η φωτογραφία είναι προϊόν Photoshop.

Όπως βλέπετε στη μονταρισμένη φωτογραφία, τα δύο χέρια του Γκονσάλβες είναι το ένα δίπλα από το άλλο, έχουν κλίση δηλαδή εσωτερικά του κορμιού. Αν η απόσταση μεταξύ τους ήταν τέτοια και στην πραγματικότητα, τότε η μπάλα θα χτυπούσε αμέσως στα χέρια και δεν θα έφτανε στο στομάχι του επιθετικού της Ανόρθωσης, εκεί που πραγματικά χτύπησε. Και αυτό φαίνεται από το ακόλουθο στιγμιότυπο από την κανονική ροή της μετάδοσης της Cytavision.

ISMA GOAL 1

Όπως βλέπετε στο πιο πάνω στιγμιότυτυπο, διακρίνεται (έστω και πολύ ελαφρώς), το δεξί χέρι του Ίσμα το οποίο έχει κλίση προς τα έξω και όχι προς τα μέσα.

Όμως έχουμε ακόμη ένα στιγμιότυπο, και πάλι από την κανονική ροή της μετάδοσης του παιγνιδιού, από άλλη κάμερα. Όπως βλέπετε καθαρά, δεν φαίνεται καθόλου το δεξί χέρι του Ίσμα στο πλάνο, το οποίο σύμφωνα με το μονταρισμένο πλάνο σχεδόν αγγίζει το αριστερό του χέρι! Στο δεύτερο στιγμιότυπο μάλιστα, βλέπουμε τη μπάλα τη στιγμή που περνάει ανάμεσα από τα χέρια του Ίσμα στο στομάχι του χωρίς φυσικά να αγγίζει πάνω στα χέρια του.

ISMA GOAL 3 ISMA GOAL 2

Αφήνουμε όμως τα χέρια του Ίσμα και πάμε στη μπάλα. Το Anorthosis24 απέστειλε το πλάνο σε επαγγελματία του προγράμματος Photoshop, ο οποίος βρήκε τα ακόλουθα:

1) Η μπάλα γύρω της έχει πράσινο! Τι σημαίνει αυτό; Ότι η «μονταρισμένη» μπάλα είναι από στιγμιότυπο στο οποίο από «πίσω» της μπάλας, βρισκόταν το χορτάρι του αγωνιστικού χώρου, το οποίο… άφησαν μέσα στο πλάνο, και

2) Η μονταρισμένη μπάλα είναι μόνο η… μισή, καθώς ξέχασαν να βάλουν στο πλάνο και την άλλη μισή! Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, η μπάλα στη μονταρισμένη φωτογραφία έχει σχήμα μπάλας… αμερικάνικου ποδοσφαίρου και ράγκμπι! Δείτε και μόνοι σας:

ISMA GOAL KENTRIKI 3

Μιλάμε για τέτοια πρόχειρη δουλειά, που ο ειδικός που ανέλυσε το πλάνο μας είπε: «Πιο Photoshop πεθαίνεις. Αυτός που το έκανε, αν είναι επαγγελματίας, προσβάλλει όλους εμάς τους επαγγελματίες».

Επίσης, έχουμε κάποια ερωτήματα να απευθύνουμε:

– Αφού κύριοι καταφέρατε και εξασφαλίσετε από άτομο της Cyta το συγκεκριμένο πλάνο, γιατί μας βάζετε αυτή την «αμοντάριστη» φωτογραφία και δεν μας βάζετε το βίντεο;

– Και ποιος από τη Cyta έδωσε το πλάνο σε οπαδική ιστοσελίδα την ώρα που τα κανάλια δεν είχαν αυτό το πλάνο στη διάθεσή τους; Τι προτίθεται να κάνει για αυτό το Δ.Σ του Οργανισμού;

Δείτε και το σχετικό βίντεο που ετοίμασε το Anorthosis24:

Υ.Γ Όσες «αντικειμενικές» ιστοσελίδες βιάστηκαν να δημοσιεύσουν τη μονταρισμένη φωτογραφία, ελπίζουμε να έχουν τα «καρύδια» να αναφέρουν ότι είναι προϊόν Photoshop. Αλλιώς θα επανέλθουμε.

Υ.Γ 2 Η πορτοκαλί ιστοσελίδα που «αποκάλυψε» το χέρι του Ίσμα, είναι η ίδια που «αποκάλυψε» το οφσάιντ του Κάλβο.

OFSIDE CALVO

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ