Προοπτική να είναι η καλύτερη του

Ένας απο τους ποδοσφαιριστές των οποίων το συμβολαίο λήγει με το τέλος της περιόδου είναι και ο Τζείσον Δημητρίου με τις συζητήσεις ανάμεσα στους φίλους και οπαδούς της ομάδας για το αν πρέπει να ανανεωθεί η συνεργασία να ποικίλουν.

Καθαρά αγωνιστικά πάντως και έχοντας ως δεδομένο τη ψυχρή λογική των αριθμών αυτό που μπορεί να λεχθεί είναι πως ο Αγγλοκύπριος κατάφερε φέτος να μείνει μακριά από σοβαρούς τραυματισμούς που τόσο τον ταλαιπώρησαν τα προηγούμενα χρόνια έχοντας μια γεμάτη χρονιά. Μοναδική παραφωνία εκείνος ο τραυματισμός στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με την Ομόνοια που τον άφησε εκτός τις επόμενες 5 αναμετρήσεις (ΑΠΟΕΛ,ΑΕΚ, Ερμής, Αγ. Νάπα, ΑΕΛ)

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος μεσοαμυντικός μετρά φέτος 21 συμμετοχές (όλες στο αρχικό σχήμα) και 1870 λεπτά συμμετοχής, γεγονός που καθιστά τη σεζόν 2014-15 τη δεύτερη καλύτερη στην εν Κύπρο καριέρα του μέχρι στιγμής.

Καλύτερη χρονιά για τον Τζείσον η περίοδος 2011-12 όταν και “‘εγραψε” 2026 λεπτά στο χορτάρι και 23 συμμετοχές με την περίοδο 2010-11 να είναι η χειρότερη με μόλις 1063 λεπτά συμμετοχής.

Με άλλα λόγια, αν στα εναπομείναντα 5 παιχνίδια (αφου θα απουσιάζει λόγω καρτών από την επερχόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στις 18 Απριλίου) ο Δημητρίου συμπληρώσει 2  φουλ 90λεπτα (θέλει 156 λεπτά για να ισοφαρίσει τα 2026 του 2012) η φετινή σεζόν θα γραφτεί στο προσωπικό του αρχείο σαν η καλύτερη στα 5 χρόνια παρουσίας του στο νησί.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ