Πουλλαΐδης «Βλέπω μια ομάδα που θα παίξει στην Ευρώπη»

Πρωινή επίσκεψη στους ποδοσφαιριστές για ψυχολογικό ντοπάρισμα από τον διοικητικό ηγέτη της «Κυρίας» Χρήστο Πουλλαΐδη είχαμε σήμερα. Ο πρόεδρος του Συλλόγου, αφού είχε συναντήσεις τις τελευταίες μέρες με την τεχνική ηγεσία, έδωσε σειρά στους παίχτες της ομάδας.

Για άλλη μια φορά τους συνεχάρη για τη φετινή τους παρουσία, έστω κι αν «είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας» όπως είπε, σε μια δύσκολη χρονιά και ζήτησε να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Χαρακτήρισε 7 δύσκολα ντέρμπι τα παιχνίδια που απομένουν, τα οποία πρέπει να κερδηθούν γιατί όπως τους ανέφερε: «είμαστε η Ανόρθωσις, κάτι πολύ περισσότερο από μια ποδοσφαιρική ομάδα».

Ο Χρήστος Πουλλαΐδης διαβεβαίωσε τους παίχτες ότι τόσο η διοίκηση όσο και ο ίδιος είναι δίπλα τους και θα είναι δίπλα τους και για την επόμενη χρονιά! Τους κάλεσε να σκέφτονται μόνο τις υποχρεώσεις τους στο γήπεδο και να παίξουν το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορούν, χωρίς να τους απασχολεί τίποτε άλλο. Ζήτησε ηρεμία στο γήπεδο, αφού θέματα ομοσπονδίας και διαιτητικά λάθη είναι δουλειά της διοίκησης. «Όλοι θα λογοδοτήσουν στην Κύπρο» ήταν μια χαρακτηριστική του ατάκα.

Επιπλέον, τόνισε στους παίχτες ότι δεν πρέπει να τους απασχολούν όσα ακούγονται για τον προγραμματισμό. Έχουν αρχίσει κάποιες σκέψεις, είναι όμως ακόμη πολύ νωρίς όπως τόνισε, αφού η συγκέντρωση όλων είναι στα παιχνίδια που έρχονται και κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να παραμένουν πιστοί στις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας.
Τέλος, σε ότι αφορά τους στόχους της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Χρήστος Πουλλαΐδης ήταν ξεκάθαρος: «Βλέπω μια ομάδα που θα παίξει στην Ευρώπη»!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ