Μάζεψαν 10 βαθμούς και είναι στην 2η θέση …

Η Ανόρθωση παρά το ισόπαλο 3-3 με τον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» διανύει μια σχετικά καλή πορεία εντός playoff. Αυτό αιτιολογείται στο γεγονός ότι μάζεψε 10 βαθμούς στην Β Φάση του πρωταθλήματος όσους και η ΑΕΚ ενώ πρωτοπόρος στο «έξτρα» πρωτάθλημα είναι η Ομόνοια με 11 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές.

Τους μισούς βαθμούς από την Ανόρθωση μάζεψε ο Απόλλωνας ο οποίος από εκεί που μπήκε στην Β φάση ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου υπάρχει το ενδεχόμενο… και είναι ορατό πλέον όχι μόνο να χάσει το πρωτάθλημα αλλά και το τρένο που οδηγεί στην Ευρώπη. Σε ένα τέτοιο σενάριο, το πρωτάθλημα 2014-2015 θα χαρακτηριστεί ως το πιο αλλοπρόσαλλο – τουλάχιστον – από τότε που διεξάγεται με το σύστημα των ομίλων.

Α/Α Ομάδα Βαθμοί
1 Ομόνοια 11
2 Ανόρθωση 10
3 ΑΕΚ 10
4 ΑΠΟΕΛ 9
5 Απόλλωνας 5
6 Ερμής 4

Απομένουν φυσικά άλλα 4 παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η επόμενη αγωνιστική χαρακτηρίζεται ως ιδανική για την Ανόρθωση για βαθμολογικό ξεπέταγμα… Χρειάζεται να παρουσιαστεί με απόλυτη σοβαρότητα στο παιχνίδι με τον Ερμή στο «Αμμόχωστος» και να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες της Ομόνοιας και της ΑΕΚ που αναμετρώνται με ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα αντίστοιχα.

Στα θετικά… καταγράφεται το γεγονός ότι η Ανόρθωση θα γνωρίζει μια μέρα προηγουμένως τα αποτελέσματα που την ενδιαφέρουν χωρίς αυτό να αναιρεί την σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξει η ομάδα του Αντρέ Πάους αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες για 1 Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ