Μαρίνος Μήτρου: «Yποχρέωση μας είναι να πάμε για τη νίκη»

Δηλώσεις παρέθεσε στο ραδιοφωνικό σταθμό  σούπερσπορτ φμ ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου ο οποίος ανάφερε ότι:
«Ο πρόεδρος προσπάθησε να στείλει θετικό μήνυμα στους ποδοσφαιριστές ευχαριστώντας τους για τα όσα έχουν καταφέρει. Έδωσε το στίγμα ότι υπάρχει ο στόχος και αυτός είναι να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη και στο τέλος της χρονιά σαν κερδίσουμε την έξοδο στην Ευρώπη» είπε αρχικά ο κ. Μήτρου.

**«Ήθελε να βεβαιωθεί και ο πρόεδρος ότι δεν επηρεάζονται οι ποδοσφαιριστές από τα όσα γράφονται για προγραμματισμό, συμβόλαια και άλλα. Τους είπε ότι κάποιοι θα κληθούν για να επεκταθεί η συνεργασία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όσοι δεν κλήθηκαν είναι εκτός πλάνων. Θέλησε ο πρόεδρος να μεταφέρει την αισιοδοξία και την πίστη του ότι θα μπορέσει να υλοποιηθεί ο στόχος της Ευρώπης».

Έγινε αναφορά και στην διαιτησία, να μην επηρεάζονται οι ποδοσφαιριστές…
«Είναι γενικότερα η πολιτική μας αυτή, να μένουν όλα εκτός από το μυαλό των παικτών που οφείλουν να είναι συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Τα υπόλοιπα είναι θέματα της διοίκησης».

**«Δεν είναι ώρα για δικαιολογίες. Σημασία έχει ότι είμαστε μια μέρα πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που σεβόμαστε. Είμαστε Ανόρθωση, ξέρουμε τις δυνατότητες και τις υποχρεώσεις μας και υποχρέωση είναι να πάμε στο Τσίρειο για να πάρουμε τη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, μπορεί να γίνουν διάφορα, δεν σκεφτόμαστε τι έγινε σε προηγούμενα παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο. Σημασία έχει να είμαστε σωστή και να πάρουμε τη νίκη στο Τσίρειο».

**«Ο Γκονσάλβες είναι στην διάθεση του Πάους και είναι στην διακριτική του ευχέρεια αν θα τον χρησιμοποιήσει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ