Μαρίνος Μήτρου: «Έπεσε στα 11 εκατομμύρια ευρώ το χρέος»

Για ποικιλία θεμάτων που αφορούσε το Ολλανδικό δίδυμο, τα αποτελέσματα της εταιρικής γενικής συνέλευσης αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα εν όψει Απόλλωνα μίλησε στο Super Sport FM ο Μαρίνος Μήτρου.

 

Για τις συναντήσεις Πουλλαϊδη με Τεντ Φαν Λέουβεν και Πάους:

Γενικότερα ο πρόεδρος είχε συναντήσεις με ολόκληρο το προπονητικό τιμ. Έγινε συζήτηση και ανασκόπηση της χρονιάς. Είναι κάτι που συνηθίζει ο κ. Πουλλαΐδης. Θέλει να έχει μια πλήρη ενημέρωση. Το μήνυμα που βγαίνει είναι ότι συνεχίζεται η προσπάθεια με τον ίδιο στόχο. Θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Είναι εκεί οι στόχοι. Η έξοδος στην Ευρώπη μπορεί να γίνει κατορθωτή. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος.

Για το μέλλον των δύο Ολλανδών:

Το πλάνο είναι εκεί και θα παραμείνουμε πιστοί σε αυτό. Δεν είναι σωστό να διαλύεις τα πάντα και να ξεκινάς με νέο πλάνο. Θα δούμε προς το τέλος της περιόδου τι θα γίνει. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν 1+1 χρόνια συμβόλαιο και θεωρείται αυτονόητο ότι η ομάδα θα τους κρατήσει. Μέχρι το τέλος του μήνα θα ξεκαθαρίσουν αρκετά για το πώς πορευόμαστε. Η έξοδος στην Ευρώπη θα παίξει σημαντικό ρόλο. Τα αποτελέσματα ολόκληρης της χρονιάς κρίνουν τους πάντες. Το σύνολο θα παίξει σημαντικό ρόλο στις όποιες αποφάσεις ληφθούν από εδώ και πέρα.

Για τα πεπραγμένα της γενικής συνέλευσης της εταιρίας:

Χρειαζόταν μια οικονομική ανάσα η ομάδα. Ήδη έχουν μπει συγκεκριμένα κεφάλαια από την οικογένεια Πουλλαΐδη και έτσι ξεκαθάρισε το θέμα. Τέθηκαν επίσης εισηγήσεις για το πώς θα γίνει επένδυση σε έργα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Για τα βελτιωτικά έργα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος:

Το πρώτο που χρειαζόταν ήταν μια συντήρηση. Θέλουμε επίσης να αναβαθμίσουμε τις εγκαταστάσεις, ενώ έγινε και αναβάθμιση της μικροφωνικής. Επίσης έγιναν έργα σε κάποια θέματα ασφαλείας, μεταφέρθηκαν τα γραφεία ούτως ώστε να δημιουργηθούν ξενώνες και να γίνουν κάποια άλλα πράγματα που ζητά η ΟΥΕΦΑ προκειμένου.

Για τη μείωση του χρέους κατά 5 εκατομμύρια:

Ήταν στα 16 εκ. ευρώ όταν ανέλαβε η διοίκηση και τώρα έπεσε στα 11 εκ. ευρώ το χρέος. Είναι σημαντική η μείωση και ελπίζουμε πως αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, η Ανόρθωση θα είναι σε μεγάλο βαθμό απαλλαγμένη από αυτά τα προβλήματα.

Για τον επερχόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα:

Η πίεση είναι εκεί και δεδομένη. Κάθε βδομάδα παίζουμε για τη νίκη. Πλέον, όλες οι ομάδες στο Α΄ γκρουπ έχουν ψηλούς στόχους. Παίζουμε με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, όμως θέλουμε τους βαθμούς για να μείνουμε ζωντανοί στην προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη.

Για τον Ίσμαελ Γκονσάλβες:

Θα περιμένουμε τη σημερινή και αυριανή προπόνηση για να δούμε αν θα αγωνιστεί. Εκτός είναι οι Γκαρσία και Ιακοβένκο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ