Κινδυνεύει το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Μέσα στη δέσμη με τις καταστατικές αλλαγές στη χθεσινή Ετήσια Γενική Συνέλευση, υπήρχε και το αίτημα να μπορεί η εταιρεία να δανειστεί ποσό μέχρι το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Το συγκεκριμένο άρθρο, προκάλεσε την περιέργεια όσων παρευρέθηκαν και όχι μόνο. Καθώς αντίστοιχο άρθρο υπάρχει και στο καταστατικό του σωματείου και καταστρατηγήθηκε πολλές φορές στο παρελθόν, με αποτέλεσμα περασμένα διοικητικά συμβούλια, να δανείστηκαν πολύ περισσότερα από όσα δικαιούταν να δανειστούν.

Στο ψητό τώρα, το συγκεκριμένο άρθρο ήταν αλλαγή της τελευταίας στιγμής, με το πιστόλι στο κρόταφο και με φόντο την ιδιοκτησία του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Σύμφωνα με όσα ρωτήσαμε και μάθαμε, η Κτηματική εταιρεία στην οποία ανήκει το γήπεδο, δεν έχει πληρώσει δόσεις εδώ και χρόνια, με την τελευταία δόση να χρονολογείται προ εφταετίας και με το πλαίσιο αφερεγγυότητας να συζητείται αύριο στη Βουλή, τώρα ο κίνδυνος εκποίησης του «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν κάτι παραπάνω από ορατός.

Η Ανόρθωση ψάχνει εδώ και τώρα ένα ποσό της τάξη των 370 χιλιάδων ούτως ώστε το δάνειο της να μπορεί να θεωρηθεί εξυπηρετούμενο και η ίδια φερέγγυα.
Ο Χρήστος Πουλλαΐδης έφθασε το ταβάνι των μετοχών που μπορεί να αγοράσει και για αυτό το λόγο δεν μπορεί να πάρει άλλες μετοχές, ενώ και η αγορά μετοχών από τον Αλ Ταμίνι είχε ως στόχο τα χρήματα που θα δώσει να αξιοποιηθούν για σκοπούς ανάπτυξης των εγκαταστάσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ