Για γέλια και για κλάματα το φουτσαλικό παρασκήνιο!

Το καλοκαίρι η φουτσαλική Ανόρθωση πραγματοποίησε τη δική της υπέρβαση προκειμένου να φέρει στην Κύπρο τον καλύτερο φουτσαλιστή που αγωνίζεται αυτήν τη στιγμή στο νησί. Η ποιότητα και ο χαρακτήρας του Χιούγκο σπανίζουν στα Κυπριακά παρκέ, ωστόσο ο εν λόγω φουτσαλιστής έγινε για άλλη μια φορά στόχος του συστήματος, μετά βέβαια τον άδικο αποκλεισμό της Ανόρθωσης από το κύπελλο.

Ενάμιση περίπου εβδομάδα μετά τα ρεζιλίκια στο «Λευκόθεο» με τους διαιτητές να αφήνουν ετσιθελικά την Ανόρθωση εκτός του τελικού κυπέλλου, ήρθε σήμερα μια κίτρινη κάρτα από το πουθενά για να στερήσει από τον Πορτογάλο τη συμμετοχή του στον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ. Βλέπεται μετά από τρεις αγώνες οι «πορτοκαλί» ξέρουν πολύ καλά τι είναι ικανός να κάνει ο Χιούγκο και έτσι με συνοπτικές διαδικασίες τον έθεσαν νοκ άουτ από τον αγώνα στον οποίον με νίκη παίρνουν το πρωτάθλημα.

Ελπίζουμε ότι τα υπόλοιπα παιδιά που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον ΑΠΟΕΛ την επόμενη εβδομάδα, θα παίξουν και για τον Πορτογάλο, αλλά και τον άδικο τρόπο με τον οποίον μας πέταξαν εκτός κυπέλλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ