Έστω και την υστάτη… προστατέψτε την ομάδα μας!

Μπορεί να υπάρχει η ευφορία από το αποτέλεσμα, από την δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμα ντέρμπι αλλά δεν αποπροσανατολίζουν τον κόσμο οι αλλόκοτες και παράξενες υποδείξεις κατά της Ανόρθωσης στα τελευταία παιχνίδια.

Για ακόμη μια φορά γίνεται λόγος για το εύκολο πέναλτι που υποδεικνύεται σε βάρος της Ανόρθωσης στα playoff αφού αρχικά ήταν η εφεύρεση Σκαπούλλη με την συνεργασία του Λεόντιου Τράττου στο παιχνίδι με την Ομόνοια, για να ακολουθήσει η χθεσινή υπόδειξη από τον Βασίλη Δημητρίου ο οποίος σε πρώτο χρόνο δεν σφύριξε καθαρό φάουλ πάνω στον Λαΐφη και στην συνέχεια υπέδειξε την εσχάτη των ποινών με περισσή ευκολία.

Αν ήταν μόνο αυτά τα δυο σφυρίγματα θα ήμασταν υπερβολικοί να εκφράζουμε παράπονα αλλά καθ΄όλη την διάρκεια της σεζόν είδαμε την Ανόρθωση να χάνει βαθμούς από διαιτητικές αποφάσεις. Βαθμοί πολύτιμοι που θα ανέβαζαν την ομάδα ψηλότερα και πιο κοντά στους στόχους της.

Έστω και την υστάτη, διότι περί υστάτης πρόκειται με τα 5 παιχνίδια που απομένουν, η διοίκηση καλείται να κάνει το αυτονόητο.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ! Τίποτα περισσότερο – Τίποτα λιγότερο !

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ