Δεν ήρθαν – τι έκαναν;

Επιχειρούμε μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν και στους ποδοσφαιριστές που είτε απασχόλησαν σοβαρά είτε ως φήμες την Ανόρθωση με την επιφύλαξη πως κάποια ονόματα ίσως να μην ευσταθούσαν ή να μας διέφυγαν.

Ντένις Τονούτσι – αμυντικός
Πως μπορεί να μην ήταν ο πρώτος στην λίστα αφού ο Ιταλός αμυντικός προπονείτο για αρκετό διάστημα με την Ανόρθωση, έπαιξε σε φιλικά προετοιμασίας, έκανε φουλ προετοιμασία με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να μας πει το ευχαριστώ λίγες μέρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ για αυτό θα αρκεστούμε ως εδώ. Σήμερα ο Ντένις ο τρομερός που απάντησε αρνητικά στην πολύ καλή πρόταση της Ανόρθωσης (άγγιζε τις 200.000) αγωνίζεται στην χώρα του αλλά στην Seria B με τα χρώματα της Μπρέσια σκοράροντας σε 6 συμμετοχές 1 γκολ στην εντός έδρας ήττα με -2 από την Περούτζια. Στον πρώτο γύρο είχε αγωνιστεί στην Μοντένα καταγράφοντας 5 συμμετοχές.
Στατιστικά μέχρι σήμερα: 11 συμμετοχές 1 γκολ

Χένρικ Ογιάμα – επιθετικός
Ο Τετ Φαν Λιούεν κινήθηκε σθεναρά για την απόκτηση του διεθνή μικρόσωμου Εσθονού ποδοσφαιριστή της Λέγκια Βαρσοβίας που ήταν στην ζυγαριά με τον Τσινεντού Εντέ. Τελικά, ο Εντέ κατέληξε στην «Κυρία» και ο Ογιάμα αρχικά στην Μάδεργουέλ Σκωτίας όπου σε 18 συμμετοχές σημείωσε 3 γκολ. Σήμερα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας που μόλις άρχισε με την φανέλα της Σάρμποργκ μετρώντας 2 συμμετοχές χωρίς γκολ.
Στατιστικά μέχρι σήμερα: 20 συμμετοχές 3 γκολ

Γκιόργκι Παπουασβίλλι – μέσος
Ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Γεωργιανού ποδοσφαίρου επιχείρησε να φέρει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Τετ Φαν Λιούεν. Ο 19χρονος σήμερα Παπουασβίλλι αγωνίζεται στην εν δυνάμει πρωταθλήτρια Γεωργίας Δυναμό Τιφλίδας έχοντας σημειώσει 8 γκολ σε 15 συμμετοχές. Αν και μέσος πρόκειται για εξαιρετικά στατιστικά.
Στατιστικά μέχρι σήμερα: 15 συμμετοχές 8 γκολ

bikey

Αντρέ Μπίκεϋ – αμυντικός
Πριν καν έρθει στην Ανόρθωση πήρε την ταπέλλα από διάφορα τοπικά ΜΜΕ του καρτάκια και του ατίθασου χαρακτήρα. Αγωνίζεται στην 2η τη τάξη κατηγορία της Αγγλίας με τα χρώματα της Τσάρλτον καταγράφοντας 31 συμμετοχές και 1 γκολ κόντρα στην Γούλβς στην ισοπαλία με 1-1. Όσο αφορά τις κάρτες, τα πήγε καλά αφού ως αμυντικός σε τέτοιο σκληρό πρωτάθλημα δέχθηκε μόλις 4 κάρτες.
Στατιστικά μέχρι σήμερα: 31 συμμετοχές 1 γκολ

Κρίστιαν Νέμεθ – επιθετικός
Πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν (2013-2014) με την Ρόντα στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας σκοράροντας 8 γκολ σε 24 συμμετοχές. Έτσι αν και προσεγγίστηκε αρκετά από τον Τετ Φαν Λιούεν έψαχε ένα καλύτερο συμβόλαιο το οποίο και βρήκε στην Αμερική και στο πρωτάθλημα της ΜLS όπου αγωνίστηκε φέτος με την φανέλα της Σπόρτινγκ Κάνσας. Δεν τα πήγε καλά. Σκόραρε ένα γκολ απέναντι στην Φιλαδέλφεια.
Στατιστικά μέχρι σήμερα: 4 συμμετοχές 1 γκολ

Στίβ Μπόργκ – αμυντικός
Ήρθε στην Κύπρο και ενώ ήταν τα πάντα συμφωνημένα αξίωσε αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις με αποτέλεσμα να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής. Το έψαξε για Νότιο Αφρική αλλά τελικώς επέστρεψε εκεί που πέρασε ολόκληρη την ποδοσφαιρική του ζωή. Στην Βαλέττα Μάλτας με την οποία είχε μια γεμάτη σεζόν.
Στατιστικά μέχρι σήμερα: 24 συμμετοχές 1 γκολ

Εβάντερ Σνο – μέσος
Το χειρότερο έμεινε και στο τέλος. Ο ποδοσφαιριστής έπαιξε αρκετό διάστημα στην ειδησιογραφία της Ανόρθωσης με τα βλέμματα και την αγωνία του κόσμου να βρίσκονται στο γεγονός αν αυτός ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από τον Άγιαξ και Σέλτικ καταφέρει τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημα με την καρδία του. Τελικώς, δεν κατέστει δυνατό και ο ποδοσφαιριστής είχε μια άσχημε χρονιά με την Βέστερλο Βελγίου που αγωνίστηκε σε αυτή μόλις 67 λεπτά.
Στατιστικά μέχρι σήμερα: 2 συμμετοχές 0 γκολ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ