Ανόρθωσις Futsal: “Η Ανόρθωση βγαίνει πολύ πιο δυνατή”

Mε ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το τμήμα φούτσαλ της ομάδας μας, εκφράζει θερμά συλληπητήρια για τον αδικοχαμένο φίλαθλο του ΑΠΟΕΛ, εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον αντίπαλο του, και εκφράζει αισιοδοξία για την συνέχεια. Αναλυτικά η ανακοίνωση, πιό κάτω.

“Το Τμήμα Φούτσαλ της Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει θερμα συλληπητήρια για τον άδικο χαμό του νεαρού φιλάθλου του ΑΠΟΕΛ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, χθές βράδυ πραγματοποιήθηκε ο δέυτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Φούτσαλ στο “Λευκόθεο” ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση όπου μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ η Ανόρθωση έμεινε εκτός τελικού αφού έχασε με 7-5.

Το ΑΠΟΕΛ μπήκε καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκε με 2-0 ωστόσο η ομάδα μας όχι μονο έφερε τον δείχτη του σκορ στα ίσα αλλά προηγήθηκε με δυο γκολ του Ραμάντα και ένα του Νενέ. Το ΑΠΟΕΛ με πέναλτι ισοφάρισε εκ νέου αλλά ο Κουππαρής είχε αντίθετη άποψη αφού έδωσε ξανά προβάδισμα στην Ανόρθωση. Δευτερόλεπτα όμως πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ενα λάθος στη άμυνα μας το ΑΠΟΕΛ έκανε το 4-4.

Στο δεύτερο μέρος το ΑΠΟΕΛ μπήκε και πάλι καλύτερα στον αγώνα κάνοντας το 6-4. Η Ανόρθωση και πάλι δεν το έβαλε κάτω και με τον Κουππαρή έκανε το 6-5. Δύο λεπτά πριν το τέλος το ΑΠΟΕΛ πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων και πάλι. Στο έβδομο γκόλ του ΑΠΟΕΛ η ομάδα μας διαμαρτυρήθηκε έντονα καθώς προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα μας Οδυσσέως. Η ομάδα μας τα έδωσε όλα για όλα και κατάφερε να σκοράρει 6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος αλλά η φάση κρίθηκε ως μή γενόμενη καθώς ο διαιτητής έκρινε ότι η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή. Στην περίπτωση που το γκόλ μετρούσε η ομάδα μας θα είχε σκόρ πρόκρισης καθώς στον πρώτο ημιτελικό νίκησε με 4-3.

Η ομάδα μας στο τέλος του αγώνα εξέφρασε έντονα παράπονα για την διαιτησία του αγώνα.

Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση του.

Η Ανόρθωση βγαίνει πολύ πιο δυνατή από τον ψεσινό ημιτελικό, πιό πεισμωμένη, έτοιμη να αντιμετωπίσει όλες της μελλοντικές προκλήσεις στον δρόμο για την κορυφή.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ