Ανδρέας Παπαλλής: «Στην Ανόρθωση είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα» (βίντεο)

Το δικό του χαιρετισμό απήθυνε στους Ανορθωσιάτες που κατέκλυσαν ψες το «Κίτιον» ο Ανδρέας Παπαλλής, πρόεδρος του φουτσαλικού τμήματος της Ανόρθωσης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα «ιερά τέρατα» της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης που βρέθηκαν κοντά στο φούτσαλ για δεύτερη σερί χρονιά, τον κόσμο που αγκάλιασε τη φετινή προσπάθεια και για το μέλλον που προδιαγράφεται λαμπρό.

«Θέλω να σας καλωσορίσω στη σημερινή εκδήλωση η οποία τείνει να γίνει θεσμός. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, συναντούμε τη σύγχρονη ιστορία της Ανόρθωσης τιμώντας ανθρώπους και θρύλους που ίδρωσαν τη φανέλα με το φοίνικα στο στήθος και αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για εμάς τους νεότερους. Άλλωστε όταν δε γνωρίζεις την ιστορία σου, είσαι καταδικασμένος να αποτύχεις.

Το να υπηρετείς την Ανόρθωση αποτελεί ύψιστη τιμή και εμείς εδώ στο φούτσαλ προσπαθούμε με όλο μας το είναι να κάνουμε τον Ανορθωσιάτικο κόσμο περήφανο και για τη φουτσαλική του ομάδα. Βρισκόμαστε στον τρίτο χρόνο ύπαρξής μας παλεύοντας στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας όπου οι δυσκολίες, τα εμπόδια και οι προκλήσεις είναι πολλές. Το έχω όμως δει πει πάρα πολλές φορές ότι στην Ανόρθωση είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα και να είστε σίγουροι ότι ανεξάρτητα από το άθλημα, εμείς θα τα καταφέρουμε είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι.

Η φετινή χρονιά οδεύει προς το τέλος της με την ομάδα μας να βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, ενώ στο κύπελλο αποκλείστηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα στην ημιτελική φάση. Η κινητήριος δύναμή μας είστε εσείς και όσοι έρχονται τα βράδια της Πέμπτης στο γήπεδο, οικογένειες, τρελογιατροί, άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Για όσους δε μας επισκέφτηκαν ακόμη, δώστε το ραντεβού σας στο παρκέ και δεν θα σας απογοητεύσουμε.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Παν. Συ. Φι. που είναι κοντά στο τμήμα και το νιώθουν σαν να είναι δικό τους για χρόνια. Μπορεί στο φουτσαλικό τμήμα να είμαστε νέοι, μπορεί να χρειαζόμαστε και εμείς τρελογιατρό, αλλά θα συνεχίσουμε με ανιδιοτέλεια για το μεγαλείο της Ανόρθωσης. Γιατί Ανόρθωσις για εμας σημαίνει Αμμόχωστος.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ