Παν.Συ.Φι Ανόρθωσης Αμμοχώστου: «Μια ομάδα, μια οικογένεια, ένας τρελλογιατρός»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου και με την οποία καλεί τα μέλη του και τον κόσμο της ομάδας όπως παραβρεθούν στο πάρτι που διοργανώνουν στο «ποτοποιείων» στην Αγία Νάπα

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τον κόσμο της Ανόρθωσης για το Παγκύπριο πάρτι που διοργανώνει κάτι το οποίο είχαμε προαναφέρει στην τελευταία μας ανακοίνωση. Ένα πάρτι που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα επί της ευκαιρίας της διακοπής λόγω Εθνικών ομάδων.

Το Σάββατο λοιπόν 28/03/2015 μαζεύεται όλη η Φαμίλια στο «Ποτοποιείον Ex Live» στην Αγία Νάπα και διασκεδάζουμε μέχρι πρωίας με ζωντανή μουσική. Η τιμή εισόδου είναι €10 μαζί με το πρώτο ποτό και οι πόρτες θα ανοίξουν στις 23:00. Σε ένα καθαρά Ανορθωσιάτικο περιβάλλον θα τα πιούμε, θα τραγουδήσουμε μέχρι να ακουστούμε στην αγαπημένη μας πόλη που θα βρίσκετε μόνο λίγα χιλιόμετρα μακριά.

Στο πάρτι ήδη έχουμε προσκαλέσει επίσημα όλα τα τμήματα μας (ποδόσφαιρο, φούτσαλ, πετόσφαιρα ανδρών & γυναικών) και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους αθλητές απ’ όλα τα τμήματα. Επίσης με τους λαχνούς των εισιτήριων θα μπορείτε να διεκδικήσετε πλούσια δώρα είτε της ομάδας μας είτε του Παν.Συ.Φι, μαζί με πολλές άλλες εκπλήξεις.

Για κρατήσεις (για την καλύτερη οργάνωση των τραπεζιών) και για προπώληση εισιτηρίων μπορείτε να επικοινωνήσετε από σήμερα με τους υπεύθυνους των κλιμακίων σας.

Υ.Γ. Την Κυριακή η ώρα 15:30 ΟΛΟΙ στον ΝΑΟ για τον σημαντικότατο αγώνα της ομάδας μας, Δεν θα λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Ας βρει την λύση ο τρελογιατρός.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ