Μαρίνος Μήτρου: «Χρειαζόμαστε την δυναμική παρουσία του κόσμου»

Δηλώσεις στο «Ράδιο Πρώτο» πραγματοποίησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου, ο οποίος αναφέρθηκε στον επερχόμενο αγώνα με την Ομόνοια, αλλά και τα οικονομικά κριτήρια του τρέχοντος μηνός.

Για τους τραυματίες:
«Η προσοχή είναι στραμμένη στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην Ομόνοια. Υπάρχουν ακόμη κάποια προβλήματα τραυματισμών τα οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μιας και βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας. Οι Κάλβο και Δημητρίου δεν έχουν ακόμα ενσωματωθεί πλήρως στις προπονήσεις και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ και ο Κωνσταντίνος Λαΐφης ένιωσε κάποια μικρο-ενόχληση στο πόδι και προστέθηκε στον κατάλογο με τους απόντες για την ώρα. Από εκεί και πέρα κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζαμε και αφορούσαν τους Αμπουρτζάνια, Μαϊσουράντζε. Νούχου και Μάκος έχουν ξεπεραστεί πλήρως και θα είναι μαζί μας σε αυτήν την προσπάθεια. Δεν υπολογίζουμε τους δύο τραυματίες Γκαρσία και Ιακοβένκο ενώ με κάρτες θα απουσιάσουν οι Μαραγκός και Άντιτς».

Για την παρουσία του κόσμου την Κυριακή:
Η αλήθεια είναι ότι με τον Ερμή ήταν μειωμένη η προσέλευση μετά τη στεναχώρια και την απογοήτευση από το αποτέλεσμα στο κύπελλο και τον αποκλεισμό. Ωστόσο θεωρούμε ότι με την καλή εμφάνιση με τον Ερμή το ξορκίσαμε αυτό και περιμένουμε ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο με την Ομόνοια. Χρειαζόμαστε την δυναμική παρουσία του κόσμου, η οποία μας σπρώξει προς την νίκη. Προχωρήσαμε στην έκδοση των πακέτων εισιτηρίων για τα 4 εναπομείναντα παιχνίδια σε αρκετά ελκυστική προσφορά.»

Για τα κριτήρια:
«Ο κόσμος να παραμείνει κοντά στην ομάδα και πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε και τα κριτήρια. Είμαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις μας αλλά υπολείπονται μερικές χιλιάδες για να συμπληρωθεί ο φάκελος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ