Για το μεγάλο βήμα

Αύριο η Ανόρθωση δίνει ένα σπουδαίο αγώνα για το Κύπελλο, ένας θεσμός που ενδιαφέρει την ομάδα μας και η ειδησιογραφία αναλώθηκε με τα τερτίπια των ΜΜΕ στα θέματα Λαΐφη και της παροχής υπηρεσιών δικηγορικής φύσεως από τον Φιλελεύθερο προς το ΑΠΟΕΛ.

Στα αγωνιστικά, στα θετικά καταγράφεται η συμπερίληψη του Τόνι Κάλβο στις προπονήσεις και κατ΄ επέκταση στο αρχικό σχήμα σαφώς πιο έτοιμος από τον αγώνα του Σαββάτου. Ο Αντρέ Πάους μετρά την σημαντική απουσία του Χόλκερσον που έμεινε εκτός λόγω καρτών και του Ανδρέα Αβραάμ που θα προφυλαχθεί για την συνέχεια.

Άγνωστες οι προθέσεις του Ολλανδού τεχνικού ο οποίος γνωρίζει την σημαντικότητα ενός εκτός έδρας γκολ κάτι που για να το επιτύχει θα πρέπει να παρατάξει την ομάδα του με το γνωστό απαιτητικό επιθετικό πρόσωπο. Με αυτή τη λογική θα πάμε και εμείς προκειμένου να δώσουμε παρακινδυνευμένα το σενάριο εντεκάδας του αυριανού αγώνα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τόμας Καμίνσκι. Στο δεξί άκρος της άμυνας ο Δημητρίου και στο αριστερό ο Ράζακ Νούχου. Στο κέντρο της άμυνας η απουσία του Χόλκερσον επιφέρει αλλαγές και κατά πάσα πιθανότητα δίδυμο με Μάκο και Λαΐφη.

Στο χώρο του κέντρου θα βρεθεί ο Μαϊσουράντζε με παρτενέρ ένα εκ των Αμπουρχάνια ή Μαραγκο με τον Εντέ να παίζει πιο μπροστά τους ως επιτελικός μέσος.

Στην επιθετική γραμμή θα έχουμε για πρώτη φορά την τριάδα Μακρή, Ίσμα και Κάλβο με τους δυο πρώτους να εναλλάσσουν θέσεις στα αριστερά και στην κορυφή.

Τώρα σε περίπτωση που ο Αντρέ Πάους προτιμήσει ένα πιο συντηρητικό σχήμα τοποθετώντας τον Μαραγκό στα χαφ τότε ως επιτελικός μέσος θα προτιμηθεί ο Αμπουρχάνια και ακολούθως ένας εκ των ποδοσφαιριστών της επίθεσης θα βρεθούν εκτός αρχικής εντεκάδας σε ένα σενάριο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ο αγώνας για την Ανόρθωση είναι πολύ μεγάλης σημασίας πέραν του γεγονότος ότι τις τελευταίες χρονιές δεν τα πάει καλά στον θεσμό, η ομάδα χρειάζεται μια μεγάλη νίκη – πρόκριση σε βάρος ενός αντιπάλου που η δύναμη του δεν περιορίζεται στις γραμμές του γηπέδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ