ΑΠΟΕΛ 6 – 3 Ανόρθωσις: Πολύτιμο μάθημα εν όψει κυπέλλου

Την πρώτη της ήττα μέσα στο 2015 γνώρισε η φουτσαλική Ανόρθωση, η οποία σε έναν αγώνα με μάλλον μονόπλευρο ενδιαφέρον, έχασε από τον ΑΠΟΕΛ στο «Λευκόθεο» και παρέμεινε στους 33 βαθμούς. Η Ανόρθωση παρουσίασε αυξομείωση στην απόδοσή της, γεγονός που της στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς ιδιαίτερα στην επανάληψη, όταν εκεί που μείωνε στο σκορ, ο αντίπαλος έβρισκε τον τρόπο να ανακτήσει προβάδισμα και ψυχολογία.

Η ανάπαυλα βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0 και την ομάδα μας να παρουσιάζει περισσότερες απαιτήσεις στην επανάληψη παρόλο που ήταν το ΑΠΟΕΛ που κατάφερε να προηγηθεί μέχρι και με 4-0. Κάπου εκεί ξεκίνησε η κυανόλευκη αντεπίθεση με τους Λακκούφη και Νενέ να μειώνουν σε 4-2 αλλά ένα αβίαστο λάθος να φέρνει το 5-2. Ο Βραζιλιάνος Νενέ κράτησε την ομάδα μας στο παιχνίδι πετυχαίνοντας το 5-3 ωστόσο και πάλι σε ένα σημείο που η Ανόρθωση άσκησε πίεση, ήρθε το τελικό 6-3.

Η ήττα κάθε άλλο παρά αποθαρρύνει τους φουτσαλιστές μας εν όψει της συνέχειας με τη σκέψη να βρίσκεται στον επαναληπτικό της 6ης Απριλίου που θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ