Ανεβασμένος βαθμολογικά και ψυχολογικά

Με πολύ καλή ψυχολογία μεταβαίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η ομάδα του Ερμή αφού πέτυχε μια άκρως σημαντική νίκη την προηγούμενη αγωνιστική σε βάρος του Απόλλωνα γεγονός που την έβαλε για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

1911 Supporters

Ο Ερμής, προέρχεται από ένα μίνι σερί 3 αγώνων χωρίς ήττα (2νίκες και 1 ισοπαλία), κερδίζοντας Σαλαμίνα και Απόλλωνα ενώ έφερε ισοπαλία στο Δασάκι με τον Εθνικό Άχνας μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις αποστάσεις από την 3η θέση στους 4 βαθμούς.

Βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας έχοντας τον ίδιο αριθμό βαθμών με την Ανόρθωση (38β) και ο προπονητής της ομάδας, επίσης Ολλανδός Βαν Τεν Χαακ θα κυνηγήσει τη νίκη με όλο το οπλοστάσιο στην διάθεσή του πλην του Ζάρκοβιτς ο οποίος είναι εκτός λόγω απαγορευμένου αριθμού καρτών και κατά πάσα πιθανότητα του τραυματία Ρέζεκ ο οποίος προπονείτο ατομικά. Έτοιμος να αγωνιστεί είναι ο βασικός τερματοφύλακας Μπογκαντίνοφ αλλά ίσως προτιμηθεί ο Στυλιανού που είχε εξαιρετική παρουσία στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ