ΑΕΛ – Ανόρθωσις: Στόχος το κλείδωμα της τετράδας

Με μοναδικό στόχο την οριστικοποίηση του πλασαρίσματος στην πρώτη τετράδα, η Ανόρθωση ταξιδεύει στη Λεμεσό προκειμένου να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ, δύο μόλις στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα φούτσαλ. Προερχόμενη από την καλύτερη φετινή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από τις πρώτες απώλειες βαθμών της πρωτοπόρου Ομόνοιας, η Ανόρθωση φιλοδοξεί να συντηρήσει (στην χειρότερη περίπτωση) την απόσταση των έξι βαθμών που την χωρίζει από τους Λεμεσιανούς μιας και αν δε χάσει, η διαφορά δεν μπορεί να καλυφθεί την τελευταία αγωνιστική.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, η «Μεγάλη Κυρία» πραγματοποίησε εμφάνιση από… άλλον πλανήτη, συντρίβοντας την ΑΕΛ με το εμφατικό 7-1. Μάρτινς2, Ντακότ 2, Ιωάννου, Κουππάρης και ο τερματοφύλακας (!) Νικολάου έβαλαν το λιθαράκι τους για μια εκπληκτική βραδιά, όμοιαν της οποίας ευελπιστούμε να βιώσουμε και απόψε.

Η αναμέτρηση είναι η πρώτη χρονικά στην αγωνιστική που θα διεξαχθεί απόψε και θα λάβει χώρα στις 20:00 στο «Νίκος Σολομωνίδης», την ίδια ώρα που στην πρωτεύουσα θα κονταροκτυπηθούν Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ στις 20:15.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ