Προτελευταία στροφή με Γκαρσία βασικό

Την προτελευταία στη βαθμολογία ομάδα της ΔΟΞΑΣ φιλοξενεί την Κυριακή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Με τη σημερινή μορφή διεξαγωγής του πρωταθλήματος τα κίνητρα του αντιπάλου είναι πολλά αφού κάθε βαθμός είναι κέρδος στην προσπάθεια παραμονής του – δια της αγωνιστικής οδού – στην πρώτη κατηγορία, μιας και θα προσπαθήσει στα εναπομείναντα 12 παιχνίδια να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Έτσι, επ’ ουδενί λόγω δεν επιτρέπεται εφησυχασμός, χαλαρότητα, υποτίμηση του αντιπάλου και για αυτό ο Αντρέ Πάους θα προσπαθήσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα για την κατάκτηση των 3 βαθμών.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τόμας Καμίνσκι. Στα άκρα της άμυνας οι Δημητρίου και Νούχου ενώ στο κέντρο θα παραταχθούν οι Χόλκερσον και Μάκος.

laifis

Στο χώρο του κέντρου οι Μαϊσουράτζε, Λαΐφης θεωρούνται σίγουροι ενώ στην θέση του επιτελικού θα επιλεχθεί o Αμπουρχάνια.

Στην επίθεση για πρώτη φορά φέτος θα απουσιάζει η «αποκάλυψη» της χρονιάς Ανδρέας Μακρής με τον Γκαρσία να κερδίζει στο νήμα τον Εντέ ελέω και της επιπρόσθετης απουσίας του Ανδρέα Αβραάμ. Στο δεξί άκρο θα βρίσκεται ο Κάλβο και στην κορυφή της επίθεσης ο «Ισμα».

Ως γνωστόν η Ανόρθωση χρειάζεται έστω και ένα βαθμό για να διασφαλίζει από μόνη της την παρουσία της στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και στο πρώτο γκρουπ. Είναι παράλληλα μια ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τα όποια αποτελέσματα των ομάδων που κυνηγούν το στόχο της τρίτης θέσης αφού αμφότερες δίνουν σημαντικές μάχες. Η μεν Ομόνοια ταξιδεύει στο Τσίρειο με 7 απουσίες για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ ενώ η δε ΑΕΚ φιλοξενεί τον «μαχητικό» Εθνικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ