Η προϊστορία «φωνάζει» Ανόρθωσις!

Σαρωτικά κυανόλευκη είναι η προϊστορία των αναμετρήσεων με την συμπολίτισσα Νέα Σαλαμίνα. Την τελευταία δεκατία, οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν οκτώ φορές στο «ΠΑΠ» με την ομάδα μας να μετρά έξι νίκες ενώ δύο παιχνίδια τελείωσαν ισόπαλα. Κατάφερε επίσης να σημειώσει 21 τέρματα ενώ έχει δεχθεί 5.

Οι πιο πρόσφατες απώλειες απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα ήταν πέρσι, στο παιχνίδι όπου η ομάδα μας δέχθηκε το τέρμα της ισοφάρισης στο 90+2′.

Η τελευταία νίκη ήταν την περίοδο 2012-2013, που έστω και δύσκολα καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο χάρις στο τέρμα που σημείωσε ο Τζουλιάνο Σπαντάτσιο με πέναλτι στο 64ο λεπτό του αγώνα.

Την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα την περίοδο 2011-2012, η ομάδα μας ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό με τον Μαρκίνιος για να καταφέρει να πάρει τον ένα βαθμό της ισοπαλίας.

Καθαρή νίκη με 4-1 σημείωσε η ομάδα μας την περίοδο 2009-2010 με τους Λειβακαμπέσι, Μάντζιο, Μαρανγκό και Μπάνκλει να κλειδώνουν το θριαμβευτικό εκείνο τρίποντο.

Την περίοδο 2007-2008, τότε που η Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια κατάφερε να πανηγυρίσει τον τίτλο για τελευταία φορά, συνέτριψε την συμπολίτισσα με 5-0 με τέρματα των Κατσαβάκη, Ντεγιάνοφ, Πάολο Κόστα και δύο του Λούκας Σόσιν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ