‘Ωρα για χειροκρότημα

Μετά και αποτελέσματα του Σαββάτου η Ανόρθωση δικαιωματικά βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ δυο παιχνίδια πριν το τέλος.

Εκεί που οι μηδενιστές και οι ερινύες ήθελαν την «Μεγάλη Κυρία» ως το απόλυτο αουτσάιντερ για την 6αδα, με τους… Μακρολαΐφιες και το Νούχου, με τον «Αμπου» που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του και τον «ψύχα τον Κάλβο» οφείλουν να μπουν μέσα στα ερμάρια τους και να ξαναβγούν με την πρώτη στραβή, όπως άλλωστε μας συνήθισαν.

Η Ανόρθωση κέρδισε το στοίχημα. Όχι απλά επειδή μπήκε μέσα στην εξάδα αλλά επειδή είναι το φαβορί για την κατάκτηση της 3ης και προνομιούχας θέσης την ώρα που τα προβλήματα – κυρίως οικονομικά – ήταν πολλά και καθημερινά.

Στην προσπάθεια της αυτή, μεγάλη μερίδα κόσμου δεν πίστεψε στις δυνατότητες της ομάδας, στο πρότζεκτ του «τουλίπα» ολλανδού δημοσιογράφου – για μερικούς – που δεν κατείχε από μπάλα και στις αγνές προθέσεις του προέδρου Πουλλαΐδη και της διοίκησης του.

Στην πορεία όμως μεγάλη μερίδα των «αγανακτισμένων» είδαν με θετικό μάτι την προσπάθεια και επέστρεψαν στο γήπεδο, ωθώντας συνάμα την Ανόρθωση σε αήττητη πορεία που είναι σε ισχύ. Μπορεί το αποτέλεσμα με την Άχνα να έφερε κατσούφιασμα στο κόσμο, αλλά η Ανόρθωση δεν παύει να μετρά αήττητο για 6 συνεχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο.

Σήμερα λοιπόν, που οι κόποι όλων αυτών απέδωσαν καρπούς, που η ομάδα βρίσκεται δικαιωματικά στις ψηλές θέσεις, οφείλουμε όλοι να παρευρεθούμε και να χειροκροτήσουμε τα παιδιά του Πάους και να τα σπρώξουμε σε μια σημαντική νίκη απέναντι στην ΔΟΞΑ. Μια νίκη που θα την φέρει ξανά στην 3η θέση του πίνακα μειώνοντας παράλληλα την διαφορά από τους πρωτοπόρους στους 7 βαθμούς. Απελευθερωμένη απο το άγχος και την πίεση, η Ανόρθωση μπορεί να κοιτάξει τον κάθε αντίπαλο μέσα στα μάτια.

Δεν είναι ηττοπάθεια η 3η θέση. Εξάλλου για να κτιστεί κάτι καλό χρειάζεται υπομονή τόσο απο την διοίκηση όσο και απο το κόσμο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ