Κερδίζει και σπάζει το σερί του

Στις 26/01/2014 ο Αντρέ Πάους έκανε ντεμπούτο στην Βαλέττα Μάλτας κερδίζοντας με το εκπληκτικό 6-1 την Ραμπάτ. Ο δρόμος για τον τίτλο ήταν δύσβατος μιας και η ομάδα της Βαλέττα είχε μείνει αρκετά πίσω.

Όμως με ένα εκπληκτικό αήττητο σερί 9 νικών και 3 ισοπαλιών ο Αντρέ Πάους κατέκτησε το πρωτάθλημα με 1 βαθμό διαφορά από την 2η Μπιρκιρκάρα ενώ η απόλυτα επιτυχημένη θητεία του έκλεισε με την κατάκτηση και του κυπέλλου απέναντι στην Σλιέμα.

paus

Στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου ο Αντρέ Πάους είχε πετύχει 5 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τις Σλιέμα (0-2), Χιμπέρνιαν (3-2), Μόστα (0-5), Μπαλζάν (1-0) και την Μπιρκιρκάρα – στην τελευταία αγωνιστική – με (ο-2) σκορ που χάρισε τον τίτλο στην ομάδα της Βαλέττα.

Έτσι στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας ο Αντρέ Πάους παίζει το δικό του σερί. Με νίκη της Ανόρθωσης διευρύνει το σερί του στις 6 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα,
καταρρίπτοντας το προηγούμενο του ατομικό ρεκόρ των 5 συνεχόμενων νικών. Προηγήθηκαν οι νίκες απέναντι στον Ερμή, Αγία Νάπα, ΑΕΛ, Οθέλλο και Νέα Σαλαμίνα και έτσι ο αγώνας του Σαββάτου απέναντι στον Εθνκό ανακτά ιδιαίτερη σημασία και για τον Αντρέ Πάους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ