Γιώργος Κυριάκου: «Στόχος η τετράδα και το κύπελλο»

Δηλώσεις στην κάμερα του www.anorthosis24.net πραγματοποίησε ο προπονητής της φουτσαλικής Ανόρθωσης, αμέσως μετά το θριαμβευτικό πέρασμα από τη Σωτήρα την περασμένη Πέμπτη. Λίγο μετά τη νίκη που μείωσε την απόσταση από την τετράδα στον πόντο, ο Γιώργος Κυριάκου αναφέρθηκε στα εξής:

Για τη νίκη απέναντι στον «Δημητράκη Χριστοδούλου»:

«Ήμασταν το φαβορί από την αρχή και ευτυχώς οι παίκτες μας παρουσιάστηκαν σοβαροί και καταφέραμε να πάρουμε μια ευρεία νίκη που θα βοηθήσει ψυχολογικά στη συνέχεια».

Για τους στόχους της φετινής Ανόρθωσης:

«Οι στόχοι μας είναι όπως ήταν στην αρχή, δηλαδή η τετράδα και το κύπελλο. Δεν πρόκεται να αλλάξουν, αυτοί είναι μιας και κτίζουμε για το μέλλον και είμαστε σε καλό δρόμο. Θεωρώ ότι και οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές δουλεύουν πάρα πολύ και μαζί με τους ξένους ανεβαίνουν επίπεδο και εβδομάδα με την εβδομάδα θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Για την προώθηση παικτών από τις ακαδημίες:

«Υπάρχει ταλέντο στις ακαδημίες. Είναι η πρώτη μας χρονιά στους U17 και θεωρώ ότι με την προβολή που έχουμε το άθλημα θα αγκαλιαστεί και από άλλους μικρούς στις ακαδημίες μας ώστε να έχουμε και εμείς να επιλέξουμε από μια μεγαλύτερη γκάμα ποδοσφαιριστών. Ο Σωτήρης είναι ένα ταλέντο το οποίο όποτε μου δίνεται η δυνατότητα θα δίνω ευκαιρίες».

Για τον επερχόμενο αγώνα απέναντι στον Αετό Σολέας:

«Ο κόσμος θα είναι εκεί και πάντα είναι εκεί. Βλέπω παραδοσιακές δυνάμεις του φούτσαλ να μην φέρνουν κόσμο στα κλειστά γήπεδα όμως οι δικοί μας οπαδοί είναι εκεί και είμαι σίγουρος ότι θα είναι και την Πέμπτη.»

https://www.youtube.com/watch?v=NwKHXEmNG2s

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ