6 clean sheet

Χρησιμοποιήσαμε τον όρο clean sheet στον οποίο αναφέρεται ο Τόμας Καμίνσκι μετά από κάθε παιχνίδι που η Ανόρθωση δεν δέχεται γκολ. Βέβαια, αν συνοδευτεί και με νίκη, ο Βέλγος τερματοφύλακας εκφράζει την χαρά του με διάφορα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έξι παιχνίδια συμπληρώθηκαν μετά τη νίκη 1-0 με την Σαλαμίνα χωρίς να παραβιαστεί η εστία της ομάδας μας, με τα τρία μάλιστα να εμπίπτουν στο σερί που τρέχει με τα 5 παιχνίδια χωρίς απώλεια βαθμών. Συνολικά η Ανόρθωση δεν δέχτηκε γκολ απέναντι στον Οθέλλο (2), Άχνα, Δόξα, Ερμή και Σαλαμίνα

Μια μεγάλη ομάδα κτίζεται από τον άσσο, θέση την οποία ταλαιπωρηθήκαμε πολύ στο παρελθόν. Ο Τετ Φαν Λίουεν, εντοπίζοντας το πρόβλημα – έστω και αργά – προέβη σε διορθωτική κίνηση την υστάτη των μεταγραφών αφήνοντας άναυδους όλους στην οικογένεια της Ανόρθωσης, αφού η ομάδα έψαχνε απεγνωσμένα ενίσχυση σε άλλες θέσεις.

Επιλογή για την οποία δικαιώθηκε πλήρως φέρνοντας δανεικό από την Άντερλεχτ τον νεαρό Τόμας. Το περιβάλλον που συνάντησε ο ποδοσφαιριστής είναι αυτό που έψαχνε. Εγνωσμένης αξίας ομάδα στην οποία να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Υγειές σύλλογος, άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις και ένα κόσμο που ακολουθά και αγαπά παθολογικά αυτή την ομάδα.

Οι δυο πλευρές είναι ευχαριστημένες από τη συνεργασία τους και ο κόσμος αναμένει να δει και του χρόνου τον Καμίνσκι κάτω από τα δοκάρια της Ανόρθωσης έστω και με ανανέωση δανεισμού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ