Δεν του βγήκε

Οι απουσίες των Αβραάμ και Εντέ περιόρισαν τις λύσεις στο ήδη μικρό ρόστερ που διαθέτει ο Αντρέ Πάους.

Ο Πάους κατέβηκε με την προσφιλή τακτική, ωστόσο το σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Εθνικού αποσυντόνισε την ομάδα, οι ποδοσφαιριστές της οποίας άργησαν να μπουν στο κλίμα του παιχνιδιού. Στο ημίχρονο ο κόουτς έκανε εσωτερικές αλλαγές, μετατοπίζοντας τον Γκονσάλβες αριστερά και δίνοντας ένα πιο ελεύθερο ρόλο στον Κάλβο. Η ομάδα ανέβηκε, δεν είχε όμως καθαρό μυαλό στις τελικές προσπάθειες. Παράλληλα ο εκνευρισμός και το άγχος κυρίευσαν τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, με αποτέλεσμα να υποπίπτουν σε εύκολα λάθη.

Για το γεγονός πως δεν έκανε αλλαγή ο Πάους, μας απέδειξε και στο παρελθόν πολλές φορές πως δεν πρόκειται απλά να βάλει ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι, εάν θεωρεί πως δεν μπορεί να τον βοηθήσει.
Οι ποδοσφαιριστές που σηκώθηκαν για προθέρμανση, ήταν οι Γκαρσία και Μαραγκός. Ο μεν πρώτος μπορούσε να δώσει λύσεις με μια έμπνευση της στιγμής, αλλά μπορούσε να εξαφανιστεί μέσα από το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων. Ο Γκονζάλο ουδέποτε φημίζεται για τη δύναμη στο παιχνίδι του. Όσο στην περίπτωση του Μαραγκού, ο Ολλανδός προπονητής συνηθίζει να βάζει στο παιχνίδι τον έμπειρο Κύπριο μέσο, όταν θέλει να διαχειριστεί αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι με τον Εθνικό, αποτελεί ένα μεγάλο μάθημα για όλους στο οικοδόμημα της Ανόρθωσης με τον Ολλανδό τεχνικό να έχει δουλειά μπροστά του. Τόσο στο ψυχολογικό κομμάτι όσο και στις αδυναμίες συγκέντρωσης που παρουσίασε η ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ