Άκρως επικίνδυνος ο Ψευδιώτης

Τρία παιχνίδια, τρεις ήττες ο απολογισμός της Ανόρθωσης με διαιτητή τον Κώστα Ψευδιώτη την τελευταία τριετία. Για να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι, τα τελευταία τρία χρόνια ο εν λόγω διαιτητής διαιτήτευσε τρία παιχνίδια της ομάδας.

Την περίοδο 2012-13 ήταν ο άρχοντας της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, στο ντεμπούτο του Πάμπου Χριστοδούλου την πρώτη αγωνιστική των play-off. Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή, η Ανόρθωση έμεινε με 10 λόγω αποβολής του Βαλβερδ και όταν ήρθε η ώρα να μείνει η ΑΕΚ με 10 ο Ψευδιώτης έκλεισε τα μάτια, σε μια καταφανή καταστρατήγηση του κανονισμού περί κίτρινων καρτών.

Στην περσινή περίοδο ο Ψευδιώτης διαιτήτευσε το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, όταν η ομάδα μας γνώρισε ντροπιαστική ήττα. Μάλιστα απόβαλε τον Οικονόμου από το τέταρτο.

Στη φετινή περίοδο ο συγκεκριμένος διαιτητής, ήταν ο άρχοντας της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ερμή, μιας αναμέτρησης που μεν η ομάδα μας έχασε αλλά ο εν λόγω ρεφ έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού, με την ομάδα μας να έχει παράπονα για τη διαιτησία του. Χαρίστηκε πολλές φορές στους ποδοσφαιριστές του Ερμή, αφήνοντας στο ντούκου το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ